Merhaba. Ben bir bilgisayarcı da çalışıyorum ve formatta sürekli ileri demek çok zaman alıyor. Otomatik kurulabilen sadece disk ayarını yapabileceğimiz bir ISO var mı? Google Chrome WinRAR vb. uygulamalar yüklü olsun.
Onları kurmayacaksınız onları kurmamanız gerektiğini söyledim. Çünkü kuracağınız sistemler arası farklar olabilir ha ben tek bir bilgisayara kuracağım derseniz kurabilirsiniz.
Onları kurmayacaksınız onları kurmamanız gerektiğini söyledim. Çünkü kuracağınız sistemler arası farklar olabilir ha ben tek bir bilgisayara kuracağım derseniz kurabilirsiniz.
Bazı ISO'larda katılımsız olarak yükleme seçeneği var siz windows'un servislerinin yüklenmesini beklerken veya kullanıcı adı vs. ayarlarken yükleniyor. Sadece katılımsız olarak yüklenecek software klasörüne atmanız yeterli.
Bazı ISO'larda katılımsız olarak yükleme seçeneği var siz Windows'un servislerinin yüklenmesini beklerken veya kullanıcı adı vs. ayarlarken yükleniyor. Sadece katılımsız olarak yüklenecek software klasörüne atmanız yeterli.