Windows 10 22H2 ISO önerisi

Dexus

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Athlon(tm) II X2 250
3,20 Ghz Processor
4 Gb Ram
AMD Radeon HD 5500 1 GB Ekran Kartı
Foxconn A74ML 3.0 Series Anakart
Meslek
Bilnet Bilgisayar, Cep Telefonu, Güvenlik Sistemleri
Merhaba. Ben bir bilgisayarcı da çalışıyorum ve formatta sürekli ileri demek çok zaman alıyor. Otomatik kurulabilen sadece disk ayarını yapabileceğimiz bir ISO var mı? Google Chrome WinRAR vb. uygulamalar yüklü olsun.

Ekran kartı driveri vs.de imaj içine yedekleniyor mu yedekleniyorsa farklı bir bilgisayara kurduğumda sorun çıkabilir
Onları kurmayacaksınız onları kurmamanız gerektiğini söyledim. Çünkü kuracağınız sistemler arası farklar olabilir ha ben tek bir bilgisayara kuracağım derseniz kurabilirsiniz.

Onları kurmayacaksınız onları kurmamanız gerektiğini söyledim. Çünkü kuracağınız sistemler arası farklar olabilir ha ben tek bir bilgisayara kuracağım derseniz kurabilirsiniz.

Anladım sürücüleri kurmadan sadece programları kurupu yedeğini alacağım.

Ben birara Windows 10 Lite yüklemiştim içinde programlar vardı. Öyle bir ISO yok mu?

Son düzenleme:
Googel Chrome, WinRAR Office olsun yeterli.
Bazı ISO'larda katılımsız olarak yükleme seçeneği var siz windows'un servislerinin yüklenmesini beklerken veya kullanıcı adı vs. ayarlarken yükleniyor. Sadece katılımsız olarak yüklenecek software klasörüne atmanız yeterli.

Bazı ISO'larda katılımsız olarak yükleme seçeneği var siz Windows'un servislerinin yüklenmesini beklerken veya kullanıcı adı vs. ayarlarken yükleniyor. Sadece katılımsız olarak yüklenecek software klasörüne atmanız yeterli.

O yöntemi kullanıyorum zaten ve çok uzun sürüyor neyse yardımcı olduğun için teşekkürler böyle devam edeceğim.

O yöntemi kullanıyorum zaten ve çok uzun sürüyor neyse yardımcı olduğun için teşekkürler böyle devam edeceğim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorumluluk size aittir

@Dexus

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rüküş kullanarakta oobe ekranını vs atlayabilirsiniz.

Oobe tam olarak nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı