Windows 10 22H2 kasan bilgisayara LTSC 2019 kurulursa düzelir mi?

Makaleler
8
Yer
Castel Sant'Angelo
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R1056NT
i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz
i7-4510U'lu ve 16 GB'lı bir laptop var. Bunda SDD de var ama 22H2 kasıyor. Ben bunu eski sürüme geçerek çözmeyi düşüyorum. İnsanların yorumlarına göre en iyi build 1809 olurmuş. Ben de o build'in LTSC'si olduğundan direkt LTSC'sini kurayım dedim. Eğer kurarsam bu kasma sorunu çözülür mü?

@SerdarT35 bence 1809 hayata döndüren bir derleme, ofisteki bilgisayarı bir arkadaş 22H2 kurmuş(sistem özelliklerine bakmadım ama vasat bir sistem ondan emin olabilirsiniz) işler rahat yürüsün diye(performans gözetmeden) kurmuştum. 1809 LTSC kurmak yararlı olur bu yazdıklarıma göre. Yüklemek istediğiniz uygulamaların hafif alternatiflerini bulursanız rahat bir deneyim yaşarsınız.

1809'un kendisi de pek ala hızlı, LTSC haline geçmek istemişsiniz, geçmeniz uygundur hocam.
Eğer isterseniz @Spydea hocamızın 22H2 sistemi de kullanılabilir.

O GitHub hesabına erişimim olmadığı için projeyi kapatamıyorum ama belirtmek isterim ki çok stabil çalışan bir sistem değil. Denemek isteyen deneyebilir ama ben o açıdan @OgnitorenKs hocamın sistemini öneririm.

@Spydea yakın zamanda projenizi bazı arkadaşların bilgisayarına kurmuştum, memnun kaldıkları için önermiştim, siz uygun değil diyorsanız öyledir. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Şöyle diyim, proje dosyalarına aktif olarak hiç bir şekilde erişimim yok. (yakın zamanda büyük bir veri kaybı yaşadım) O sebeple proje ile alakalı güncelleme ve bug fix yapamıyorum. Memnun kalan kişiler varsa ne mutlu ama bir sorun çıktığında sisteme sadece dışardan müdahale ile destek verebilirim. O açıdan benim hazırladığım sistemden çok daha stabil olmasından ötürü @OgnitorenKs hocamın sistemini öneririm. Zaten kendisinin yardımları ve desteği ile hazırlamıştım sistemi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı