Windows 10 22H2 KB5023696 güncellemesi yayınlandı

300319

Zettapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Katılım
4 Aralık 2018
Mesajlar
21.763
Makaleler
63
Çözümler
478
Windows 10 22H2 KB5023696 güncellemesi dün akşam yayınlandı.

1678865961227.png


Güncellemedeki tüm önemli hata düzeltmelerinin bir listesi:
  • Microsoft, cbs.log'u etkileyen bir sorunu düzeltti. Bu sorun, cbs.log'da hata olmayan iletileri günlüğe kaydetti.
  • Microsoft, Öğe Kaldır cmdlet'inin Microsoft OneDrive klasörleri için çalışma şeklini iyileştirdi.
  • Microsoft, AppV'yi etkileyen bir sorunu düzeltti. Dosya adlarının doğru harf (büyük veya küçük harf) içermesini engelledi.
  • Microsoft, Microsoft Edge'i etkileyen bir sorunu düzeltti. Sorun, Microsoft Edge için çakışan ilkeleri kaldırdı. Bu, bir Microsoft Intune kiracısında MDMWinsOverGPFlag'ı ayarladığınızda ve Intune bir ilke çakışması algıladığında meydana geldi.
  • Microsoft, Azure Active Directory'yi (Azure AD) etkileyen bir sorunu düzeltti. Bir sağlama paketi kullanılırken toplu sağlamanın başarısız olmasına neden oldu.
  • Microsoft, MSInfo.exe'yi etkileyen bir sorunu düzeltti. Windows Defender Uygulama Denetimi (WDAC) kullanıcı modu ilkesinin uygulama durumunu yanlış bildirdi.
  • Microsoft, Yerel Güvenlik Yetkilisi Alt Sistem Hizmetini (LSASS) etkileyen bir sorunu düzeltti. LSASS yanıt vermeyi durdurabilir. Bu, etki alanına katılmış bir makinede Sysprep'i çalıştırdıktan sonra oldu.
Detayı bilgi için: March 14, 2023—KB5023696 (OS Builds 19042.2728, 19044.2728, and 19045.2728) - Microsoft Support
 
Merhaba, ben olay görüntüleyici hizmetini sildim 1.5 yıl önce. Geçen yükledim bir kontrol için en son kayıt 1.5 yıl önce gösteriyor. Sorna sildim geri.

Yani cbs.log ile alakalı zaten bir şey kaydetmiyor benim bilgisayarım değil mi?
 
Son düzenleme:
Tam bir şey söyleyemem bu konu ile ilgili. Olay Görüntüleyicisi hizmeti, adı üstünde görüntüleme hizmeti. Hata raporunu programlar gönderiyor. O yüzden kesin bir şey demek zor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı