Windows 10 22H2 yayınlandı

• Konuyu başlatan 300319
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 130
  • Görüntüleme 11.773
Birkaç gün önce 21H1 indirmiştim, şimdi tekrar 22H2 ISO indirdim. İki dosyanında byte'ına kadar boyutları aynı. Microsoft hiçbir şeyi değiştirmemiş sadece versiyon ismi için güncelleme yayınlamış.

Birkaç gün önce 21H1 indirmiştim, şimdi tekrar 22H2 ISO indirdim. İki dosyanında byte'ına kadar boyutları aynı. Microsoft hiçbir şeyi değiştirmemiş sadece versiyon ismi için güncelleme yayınlamış.

Haklısınız, Microsoft hiçbir şeyi değiştirmemiş. 21H2'yi bizlere 22H2 diye sunmuşlar. Windows 11'i çıkarttıkları için pür dikkat ona odaklanmış durumdalar. Windows 12 haberleri de gelmeye başladı. Galiba yenilik/özellik Windows 10'da artık göremeyeceğiz. Büyük ihtimalle 22H3 son güncellemesi olacak, sadece güvenlik güncellemeleri alarak destek bitene kadar devam edecek.

Yanlış bilgi vermeyiniz, techbench sitesinden kontrol ettiğimizde 21H1(Build19043.928) 5218MB, 22H2(Build19045.2006) 5475MB. Neresi aynı?

İnternette bazı yabancı sitelerin dediğine göre bazı değişiklikler var ancak bunlar kapalı yapılmış yani bize bildirilmeyen diye geçiyor. Muhtemel güvenlik vs ile alakalı bir şeyler olacağını düşünüyorum özellik olmadığı zaten kesin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı