Windows 10 22H2 sürümünden hangi sürüme düşürülmeli?

Oceanaway

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
240 GB SATA SSD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX 950M 4GB
Anakart
X550VX
İşlemci
Intel Core i7-6700HQ
Selam.

Arkadaşlar ben laptopuma SSD taktırdığım için format atıldı ve format atan bilgisayarcı Windows 10 22H2 sürümünü kurmuş. Bilgisayarımın performansı ciddi bir şekilde düştü, bilgisayarım yavaşladı. Çok rahat kaldırması gereken oyunlarda bile kasıyor (Mount and Blade Warband vb. ). Ben şimdi kendim tekrardan temiz kurulum ile eski sürümlerden birine format atmak istiyorum. 21H2 sürümü mü daha stabil ve performanslı yoksa 21H1 sürümü mü? Oyun amaçlı kullanacağım performans olarak benim bilgisayarıma en çok hangisi uygundur yanıtlarsanız sevinirim. Bir de hangi sürümü önerirseniz o sürümün temiz kurulum Windows 10 indirme linkini atar mısınız?

Dosya Ekleri

• windows özellikleri.png
    windows özellikleri.png
    4 KB · Görüntüleme: 70
  • sistem özellikleri.png
    sistem özellikleri.png
    10,1 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 22H2 sürümünde bir sıkıntı göremedim iyi çalışıyor, belki sorun başka bir şey olabilir. Bir Windows sürümünün bu kadar fark edeceğini sanmıyorum.

Sürüm ile alakalı değil. Kuran bilgisyarcı düzgün kurmamıştır. Kendiniz temiz kurulum yapın.

Ben biraz forumlara baktıktan sonra 22H2 sürümünün diğer sürümlere göre çok stabil olmadığını ve bilgisayarı yavaşlattığını söyleyenleri gördüm ve benzer problemleri yaşamışız. O yüzden temiz kurulum ile Windows 10 21H2 ya da 21H1 sürümlerinden birini kurmak istiyorum.

Ben biraz forumlara baktıktan sonra 22H2 sürümünün diğer sürümlere göre çok stabil olmadığını ve bilgisayarı yavaşlattığını söyleyenleri gördüm ve benzer problemleri yaşamışız. O yüzden temiz kurulum ile Windows 10 21H2 ya da 21H1 sürümlerinden birini kurmak istiyorum.
Windows 11 için geçerli o söylediğiniz Windows 10'da her hangi bir stabilite problemi yok.

Windows 10 22H2 sürümünde bir sıkıntı göremedim iyi çalışıyor, belki sorun başka bir şey olabilir. Bir Windows sürümünün bu kadar fark edeceğini sanmıyorum.
Ama daha öncesinde böyle sıkıntılar yaşamıyordum. Bilgisayarımın özellikleri o sürümü karşılamıyor olabilir mi sizce? Ve şöyle bir bildirim almıştım bilgisayarınızın sistem gereksinimleri Windows 11'i karşılamıyor. Aralarında bir bağlantı olabilir mi? Daha önceki sürümlerde böyle bir bildirim hiç almamıştım.

22H2 gayet performanslı çalışıyor. Yine de istediğin sürümü denemekte özgürsün tabi.

Windows 11 de deneyebilirsin.
Bilgisayarınızın sistem gereksinimleri Windows 11'i karşılamıyor diye bir yazı yazıyordu Windows Update'de. Diğer iki sürümden birini denemek istiyordum. Sizce 21H2 mi 21H1 mi?

Windows 11 için geçerli o söylediğiniz Windows 10'da her hangi bir stabilite problemi yok.
Yanlış driverları kurmuş olabilir miyim? Bilgisayarıma uygun doğru ve güncel driverları tam olarak bulamadım özellikle NVIDIA Ekran kartı ve Intel grafik sürücüsü olarak.

Yanlış driverları kurmuş olabilir miyim? Bilgisayarıma uygun doğru ve güncel driverları tam olarak bulamadım özellikle NVIDIA Ekran kartı ve Intel grafik sürücüsü olarak.
Büyük ihtimalle. Sıfırdan tekrar kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Temiz bir format atın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı