Ev kullanıcısı olarak 3 cihaz laptop bulunmakta. Eski modem arızası sonucunda Vatan Bilgisayar'dan Wi-Fi-6 ZyXEL DX3301-T0 modemi satın aldım. Modemi satın alalı 1 hafta kadar oldu ve aynı sorunu bende yaşamak üzereyim sadece 1 cihaz üzerinde diğer cihazlarda bir sorun yaşamamaktayım. Evdeki 2 cihazımda problem yok kısacası. Olayı beyan etmek gerekirse bilgisayarı akşam kapattım ve sabah uyandım bilgisayarı açtım ve karşımda mavi ekran hatası (DPC_WATCHDOG_VIOLATION) modem arayüzünde yapmadıgım işlem kalmadı Firmware'yi bile güncelledim modem arayüzünde birkaç ayar kapatıp açtım nafile ama kendi yöntemlerimle modemi manuel el ile on/off yaptıktan sonra hata veren cihazın tekrar bağlandıgını gördüm sorun nedir kaynagı nedir bilinmiyor arkadaşında dediği gibi araştırmadığım site kalmadı üretici firma ile işletişime gecilip sonuç olarak bilgi amaclı tekrardan dönüş sağlayacagım 15 günlük aide hakkım yanmadan gerekirse modemin iadesini gercekleştireceğim o gün gelene kadar el ile manuel olarak off/on yapmaya devam :/ saygılarımla...
Güncelleme: Arıza veren cihazımın (Realtek RTL8723BE 802.11 bgn Wi-Fi adapter) Kartla alakalıda olabilir mi?
Hocam Merhabalar ben konudan sonra çözümü kendimce buldum. Modem arayüzünde AĞ AYARLARI > KABLOSUZ ve burda açılan sayfada ise üst sekmedeki sayfalardan DİĞERLERİ kısmına girdim
Çıkış gücü : %100
802.11 Modu : 802.11g/n/ax Mixed
Korumalı Yönetim Çerçeveleri : Yeterli
olacak şekilde ayarladım düzeldi fakat dün cihazıma format attıktan sonra aynı ayarları yaptığımda farkettim ki bu ayarlar sorunun tek çözümü değilmiş.
Dün format attıktan sonra Ethernet ile internete bağlanıp Windows Update sekmesine girdim ve Bilgisayarda güncellenmesi gereken her şeyi sabırla tek tek güncelledim.
bazı güncellemeler sonrası cihazı yeniden başlatmanız gerekiyor yoksa diğer güncellemeleri yapmıyor
velhasıl Windows Update sekmesinde bulunan tüm güncellemeler bitip yeniden başlatınca Wifi şifresini yazdım ve Mavi ekran hatası benim için tarih oldu. Denemenizde fayda var umarım yardımcı olur