Paul Walkers
Hectopat
Hocalarım yeniden başlattım fakat hiç yükleniyor yazısı gelmedi sistem hakkında girdim 22H2 yazıyor anlamadım ben bu işten bir şey. Hiçbir şey de değişmemiş.
Windows 10 22H2 entegre olan ISO dosyası olan var mı? Sanal makinede denemek istiyorum.
11 Ekim de gelecek haberi vardı uzun zamandır. 18 Ekim de geleceği kesin gibiydi nereden baksak. Microsoft da bir çalışan ekim ayında çıkacak demişti. Doğal olarak salı günleri güncelleme geliyor. 2. haftasında gelmediği için doğal olarak 3. hafta da geldi
Özellik güncelleştirmesi olduğu için öneri sadece. Yükseltme ile geçebilirsiniz isterseniz.
bana da aynısı oldu o kadar hızlı yüklendi ki ne süre çıktı %30 vs olurdu nede başka bir şey winver baktım 22H2 olmuşHocalarım yeniden başlattım fakat hiç yükleniyor yazısı gelmedi sistem hakkında girdim 22H2 yazıyor anlamadım ben bu işten bir şey. Hiçbir şey de değişmemiş.
Hocalarım yeniden başlattım fakat hiç yükleniyor yazısı gelmedi sistem hakkında girdim 22H2 yazıyor anlamadım ben bu işten bir şey. Hiçbir şey de değişmemiş.
Büyük ihtimal ile daha önce Windows güncellemeleri ile özellikler sisteminize yüklenmiş olması lazım. O indirdiğiniz güncelleme bir tetikleme anahtarı olarak düşünebilirsiniz. Yenilik olmalı.
Ben pek bir şey beklemiyorum açıkçası 21h2'deki gibi 2-3 kimsenin göremeyeceği özellik olur.
Vallahi ben bir değişiklik hissetmedim ama sanki tepkimeler daha da hızlandı gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.