Windows 10 22H2 yayınlandı

• Konuyu başlatan 300319
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 130
  • Görüntüleme 11.806
Bilgisayarım çok hızlandı sanırım bir tek bana yaradı bu güncelleme (10 yıllık laptop)
Lenovo G510
12 GB RAM
2 GB ekran kartı
SSD 240 GB
Intel 4.cü nesil i5 işlemci

Hocam bende de böyle oldu. RAM kullanımı azaldı ve diskte 2 GB yer açıldı. Gözle görülen bir hızlanma mevcut.

Tarayıcı açık olduğu halde RAM kullanımı %30. güncellemeden önce boşta %50 idi. Güzel.

Microsoft çalışıyor. :)

Bilgisayarım çok hızlandı sanırım bir tek bana yaradı bu güncelleme (10 yıllık laptop)
lenovo g510
12 gb ram
2gb ekran kartı
ssd 240 gb
intel 4.cü nesil i5 işlemci
Hocam ne diyorsunuz. Ben de işlerim bittiği anda indireceğim. Ama sizin sisteminiz benim sisteme göre daha kaliteli. Benim ki daha kötü. Bana daha çok yarar.

Ben haka ilk sürümden devam🤠 (indirmeye üşeniyorum)

Ben haka ilk sürümden devam🤠 (indirmeye üşeniyorum)

İlk sürümden kastınız 2015'te yayınlanan ise o sürüm artık Windows 7 gibi bir şey oldu. Desteği kesilmiş ve bitik bir sürüm. Güncel sürüme geçmenizi öneririm (ihtiyaçlarınıza yetiyor ise kullanmaya devam edin).

İlk sürümden kastınız 2015'te yayınlanan ise o sürüm artık Windows 7 gibi bir şey oldu. Desteği kesilmiş ve bitik bir sürüm. Güncel sürüme geçmenizi öneririm (ihtiyaçlarınıza yetiyor ise kullanmaya devam edin).
Valla pek yetiyor denmez. Adobe XD'yi falan sürüm yüzünden kuramıyorum. Zaten yer de var. Okula gitmeden kuracağım güncel sürümleri.

Sizin sürüm eski çağdan kalma :D Güncel sürüme geçmenizi tavsiye ederim :)
Hocam valla microsoft store bile kullanamıyorum muhtemelen en güncel sürüme gelsem pc kafayı yiyecek ama sırf microsoftstore için bile kuracağım.

Hocam vallahi Microsoft Store bile kullanamıyorum muhtemelen en güncel sürüme gelsem PC kafayı yiyecek ama sırf Microsoft Store için bile kuracağım.

Sistem özellikleri nelerdir? Kötü bir sisteminiz yoksa Windows 10'u da destekliyorsa zaten güncellemelerde sorun çıkacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı