Windows 10 32 Bit kurulmuyor

Laslan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11 PRO
AMD Ryzen 5 7600X 5.30 Ghz
Kingston 32GB(2x16) Beast Black EXPO 5600mhz CL36 DDR5 Ram
Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse Gaming 16GB GDDR6 256 Bit GPU
ASUS TUF Gaming B850M Plus 8000Mhz (OC) M.2 AM5 mATX
Kingston 1TB NV3 NVMe Gen4M.2 SSD
Dün yeni bir HP bilgisayar satın aldım FreeDOS geldiği için işletim sistemi kurmam gerekiyor ve kurmam gereken işletim sistemi Windows 10 32 Bit'lik olması gerekiyor çünkü bu bilgisayar kuracağım program sadece 32 Bit ile çalışıyor 64 Bit kurduğun zaman kurulum ekranı gelmiyor. Bile flash belleğim Microsoft'un kendi sitesinden oluşturdum hem 32 hem 64 olarak 64 çok rahat oluyor ama 32 Bit olmuyor. Hata ile karşılaşıyorum yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün yeni bir HP bilgisayar satın aldım FreeDOS geldiği için işletim sistemi kurmam gerekiyor ve kurmam gereken işletim sistemi Windows 10 32 Bit'lik olması gerekiyor çünkü bu bilgisayar kuracağım program sadece 32 Bit ile çalışıyor 64 Bit kurduğun zaman kurulum ekranı gelmiyor. Bile flash belleğim Microsoft'un kendi sitesinden oluşturdum hem 32 hem 64 olarak 64 çok rahat oluyor ama 32 Bit olmuyor. Hata ile karşılaşıyorum yardımcı olur musunuz?

ISO 32 Bit olabilir mi? Tekrar indirmeyi dener misin Microsoft'dan.

Bence normal kurulumu 64 bit olarak yapın. Sanal makineye Windows 10'u 32 bit kurup programı oradan çalıştırın. 32 bit'in normal kullanım devri biteli çok zaman oluyor.

Bence normal kurulumu 64 Bit olarak yapın. Sanal makineye Windows 10'u 32 Bit kurup programı oradan çalıştırın. 32 Bit'in normal kullanım devri biteli çok zaman oluyor.

Ben bu zamana kadar 32 Bit kullanan görmedim 2017'den sonra.

32 bit için sürücü yok bir kere. UEFI olarak 32 bit bir şey kurmanın da yolu yok 64 bit UEFI olduğu için. Ama zıttı oluyor (tabi bu sizin cihazınız ile alakasız). Her neyse, Windows 10 64 bit ya da Windows 11 kurun UEFI olarak. Sorun olan programın adı ne?

Araç arıza tespit programı ve sadece o değil birçok program kuracağım

32 Bit için sürücü yok bir kere. UEFI olarak 32 Bit bir şey kurmanın da yolu yok 64 Bit UEFI olduğu için. Ama zıttı oluyor (tabii bu sizin cihazınız ile alakasız). Her neyse, Windows 10 64 Bit'ya da Windows 11 kurun UEFI olarak. Sorun olan programın adı ne?

64 bit OS'de 32 bit uygulamalar sorunsuz çalışır normalde, 32 bit uygulama için 32 bit OS şarttır diye bir şeye rastlamadım ama istisna var mıdır bilmiyorum.

64 Bit OS'de 32 Bit uygulamalar sorunsuz çalışır normalde, 32 Bit uygulama için 32 Bit OS şarttır diye bir şeye rastlamadım ama istisna var mıdır bilmiyorum.

Uygulamayı 64 Bit'te kurmaya çalıştığım zaman bu sadece 32 Bit'te de çalışır diye uyarı alıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı