Arkadaşlar, benim bilgisayarım 32 Bit ve Windows 10'a geçerken 'bu bilgisayarı şimdi yükselt' seçeneğini kullandım. Ve şimdi bilgisayarımı 64 bite nasıl yükselteceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. (Bilgisayarım 64 Bit destekliyor)
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
Yeniden başlattığımda yer geldi fakat benden Microsoft hesabıma giriş yapmamı istediğinde klavyemi kullanamadım, erişim kolaylığındaki ekran klavyesini açtım fakat o klavyedede yazamadım.
Yeniden başlattığımda yer geldi fakat benden Microsoft hesabıma giriş yapmamı istediğinde klavyemi kullanamadım, erişim kolaylığındaki ekran klavyesini açtım fakat o klavyedede yazamadım.
Bildiğim kadarıyla usbden format atmak temiz format diye geçiyor , her ne kadar adı gibi temiz ve en güzel format atma yöntemi olsa da eskide kaldı artık buna ihtiyaç yok. Windows 10 un kendi araçlarında format var zaten sıfırlayabiliyorsunuz bilgisayarı. Gerek olmaması lazım usbye. İnternetten veya microsofttan videosunu bulabilirsiniz.