Çözüldü Windows 10 32 Bit'den 64 Bit'e yükseltme

• Konuyu başlatan MaweR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.384
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MaweR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, benim bilgisayarım 32 Bit ve Windows 10'a geçerken 'bu bilgisayarı şimdi yükselt' seçeneğini kullandım. Ve şimdi bilgisayarımı 64 bite nasıl yükselteceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. (Bilgisayarım 64 Bit destekliyor)

Çözüm
  • Merhaba ilk oncelikle bir USB belleginizin olması lazım.
  • Sonrasında Windows 10 ISO'su oluşturacaksınız.
  • Oluşturduktan sonra Rufus ile USB belleginize yazın ve USB'yi PC'ye takın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
  • USB ile bilgisayarınızı başlatın ve kuruluma devam edin.
  • Windows sürümünüzü seçin ve X86 veya X64 kısmı gelecek.
    • 64 Bit istiyorsanız X64 32 istiyorsanız X86 64 Bit dedikten sonra bilgisayarınız 64 Bit olacaktır :)
Yeniden başlattığımda yer geldi fakat benden Microsoft hesabıma giriş yapmamı istediğinde klavyemi kullanamadım, erişim kolaylığındaki ekran klavyesini açtım fakat o klavyedede yazamadım.
MEdia creation toolu başka bir diske atın ve yonetici olrak calıstırın
Yeniden başlattığımda yer geldi fakat benden Microsoft hesabıma giriş yapmamı istediğinde klavyemi kullanamadım, erişim kolaylığındaki ekran klavyesini açtım fakat o klavyedede yazamadım.
bu işlemi yapmadan önce windowsunuz lisanslımıydı yada orjinalmiydi ? büyük ihtimalle bu 2 sebebden oldu ne yapacıgınızı bilmiyorum hakkını helal et kardesim lütfen

Media Creation Tool'u başka bir diske atın ve yonetici olrak calıstırın.

Bu işlemi yapmadan önce Windows'unuz lisanslı mıydı ya da orijinal miydi? Büyük ihtimalle bu 2 sebebden oldu ne yapacıgınızı bilmiyorum hakkını helal et kardesim lütfen.

Helal olsun. Windows10 64 Bit ISO dosyasını Rufus'la USB belleğine MBR olarak yazdım ve yeniden başlattım BIOS'a girdim Boot sekmesinden 1. sırada HDD'yi 2. sıraya alıp USB belleğini 1. sıraya aldım son olarak F10 basarak kaydettikten sonra yeniden başlattım. Windows kurulum ekranı geldi Windows'u normal bir şekilde kurdum Microsoft hesabımı girmem gereken kısımındada klavyemi kullanabildim yine de bana çok yardımcı oldun teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı