Arkadaşlar, benim bilgisayarım 32 Bit ve Windows 10'a geçerken 'bu bilgisayarı şimdi yükselt' seçeneğini kullandım. Ve şimdi bilgisayarımı 64 bite nasıl yükselteceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. (Bilgisayarım 64 Bit destekliyor)
Yeniden başlattığımda yer geldi fakat benden Microsoft hesabıma giriş yapmamı istediğinde klavyemi kullanamadım, erişim kolaylığındaki ekran klavyesini açtım fakat o klavyedede yazamadım.
Yeniden başlattığımda yer geldi fakat benden Microsoft hesabıma giriş yapmamı istediğinde klavyemi kullanamadım, erişim kolaylığındaki ekran klavyesini açtım fakat o klavyedede yazamadım.
bu işlemi yapmadan önce windowsunuz lisanslımıydı yada orjinalmiydi ? büyük ihtimalle bu 2 sebebden oldu ne yapacıgınızı bilmiyorum hakkını helal et kardesim lütfen
Media Creation Tool'u başka bir diske atın ve yonetici olrak calıstırın.
Bu işlemi yapmadan önce Windows'unuz lisanslı mıydı ya da orijinal miydi? Büyük ihtimalle bu 2 sebebden oldu ne yapacıgınızı bilmiyorum hakkını helal et kardesim lütfen.
Helal olsun. Windows10 64 Bit ISO dosyasını Rufus'la USB belleğine MBR olarak yazdım ve yeniden başlattım BIOS'a girdim Boot sekmesinden 1. sırada HDD'yi 2. sıraya alıp USB belleğini 1. sıraya aldım son olarak F10 basarak kaydettikten sonra yeniden başlattım. Windows kurulum ekranı geldi Windows'u normal bir şekilde kurdum Microsoft hesabımı girmem gereken kısımındada klavyemi kullanabildim yine de bana çok yardımcı oldun teşekkürler.