Çözüldü Windows 10 32 Bite Geri Dönme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

55aydın

Hectopat
Katılım
29 Aralık 2018
Mesajlar
25
Hayırlı akşamlar. Bilgisayarımda Window 86 Bit yüklüydü. Windows 64 yükledim fakat benim bilgisayarımın 64 kaldıracak perfonmansa sahip olmadığını gördüm, kasmaya başladı. Tekrar 86 Bit dönmek istedim fakat dönemiyorum. Direk 86 Bit yüklemeye kalktığımda ne USB ne de CD ROM görmüyor ancak hem 64 hem de 86 olduğu yükleyici olursa o zaman seçenek çıkıyor ama 86 tıkladığımda hata veriyor, bunun bir çözümü var mı? Bilgisi olan üyelerden yardım bekliyorum.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz 64 bit destekliyor. Büyük ihtimalle Windows 7 32 bit yüklüydü. Sen ise Windows 10 64 bit yükledin. O dediğin kadmanın sebebi büyük ihtimalle o. 32 bit yüklemeyin ama raminiz 6 GB.
 
Adsız.png


evet haklı olarak resmi kaldırmışlar forum kurallarını iyi okumamışım eh bende pek kültürlü biri sayılmam zaten ozamanki yıllarda beş yıllık ilokulu altı yılda bitirdim onun için forum yöneticilerinin biraz daha hoşgörülü olmasını bekliyorum bilgisarımın özelliği bu youtubede 720 p bile kasıyor ilk bana geldiğinde bukadar yavaş değildi
 
Son düzenleme:
Resimden gördüğüm kadarıyla acemice format atmışsınız. Bu varsayımdan yola çıkarak birçok sürücüyü kurmamışsınızdır diye düşünüyorum. Doğru yapılandırılmayan bir windows 10 çok kasar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı