Windows 10 32 bit'ten 64 bit'e nasıl geçer?

USB dediğiniz benim yerel diskim C mi? Benim bu rehberde anlatılan usb hazırlama şeysini Yerel Disk üzerinde mi yapmam gerekiyor format için?

Ben o rehberi anlamadım adamlar bilgisayarı açtığı gibi kurulum seçenekleri çıkıyor ondan önce ne yaptıklarını göstermemişler birisi nasıl bu dosyayı kullanarak format atıcağımı açıklayabilir mi

Anlatmaya çalışanlara Allah sabır versin.

İnternette bununla ilgili birçok video var izliyerek daha rahat anlarsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam benim anlamadığım aşağıda ki video nasıl hazırlanmış adamlar bilgisayarı açtığı gibi format seçeneği çıkıyor onu nasıl ayarlamışlar

tamam hallettim

Arkadaşlar son bir sorum var bu kurulumu yaparken yüksetlme seçeneğini seçmeliyim yoksa özeli mi seçmeliyim?

Boot menüde bir dünya sürücü çıktı hangisi benim yerel disk c: olduğunu nasıl anlıycam?

En üstteki ni mi seçiyim? peki ve tüm diskleri silip derken? yeni birim d yi saklayamıyor muyum?
Boot menüsüne girdikten sonra kendi flash belleği seçiceksin.
Flash belleğe Windows 10 kurulum için hazır halde ise şu video 2.47 başlatıp izleyiniz.

Boot menüsüne girdikten sonra kendi flash belleği seçiceksin.
Flash belleğe Windows 10 kurulum için hazır halde ise şu video 2.47 başlatıp izleyiniz.

tamam da hocam yeni birim d silinecek mi kalıcak mı?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı