Virüsleri iyi algılayabilen ücretsiz en iyi anti virüs programı hangisi?
Comodo IS mi Bitdefender Free mi yoksa Kaspersky Free mi hangisini 1. olarak önerirsiniz ?Esas önerdiğim:
Kaspersky Security Cloud Free
Kaspersky Free Antivirüs - Tüm Cihazlar İçin Ücretsiz Bulut Güvenliği | Kaspersky
PC, Android ve iOS için Kaspersky Security Cloud ücretsiz antivirüs yazılımını indirin ve virüslere, fidye yazılımlarına, casus yazılımlara, bot saldırılarına, kimlik avına, Truva Atlarına ve tehlikeli web sitelerine karşı güçlü koruma sağlayın. Çevrimiçi ortamda kendinizi koruyun!www.kaspersky.com.tr
Alternatifler:
- Comodo IS
- Bitdefender Free
Üçü de gayet iyi ama üçü arasından 1. olarak Kaspersky Free öneririm.Comodo IS mi, Bitdefender Free mi yoksa Kaspersky Free mi hangisini 1. olarak önerirsiniz?
İlgilendiğiniz için sorumu cevapladığınız için teşekkürler şimdi kurdum programı tam tarama yapıyorum eğer memnun kalırsam belki paket yükseltirim crack işlerine bulaşmayı düşnmüyorum sizce ?Üçü de gayet iyi ama üçü arasından 1. olarak Kaspersky Free öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.