Windows 10 64 Bit kurulumda IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mavi ekran

uzmannejmi

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. 2.el bir işlemci aldım. Taktım işte işlemciyi o zaman bilgisayarda Windows 10 kuruluydu. İlk açışımda bilgisayarı işlemci BIOS'ta görüktü ama aygıt yöneticisinde eski işlemcimin adını gösterdi. Sonra bu yeniden başlat dedim bu sefer mavi ekranla karşılaştım. Şuan bilgisayara Windows 32bit işletim sistemileri hariç hiçbir işletim sistemi kurulmuyor. 64bit işletim sistemi kurulmuyor hep mavi ekran veriyor. Yeni aldığım işlemci Athlon II X2 270 eskisi sempron 145'di.

Suan bilgisayar win 10 32 bit yüklü hiçbir şekilde 64 işletim sistemi kurulmuyor. Acaba 2.el olarak aldığım işlemciden olabilir mi? 64 bit yüklerken hata bu IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL @Recep Baltaş @BilgisayarKurdu @Mikail Fidan

20160814_132918.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Msi GF 615-p33 (7597) en son yüklü sanırım. 7597V2A bu değil mi son sürüm. Birde güç kaynağı 186 wat veriyor 12 w kanalından ondan değildir sanırım çünkü 32 bit işletim sistemi kurunca sorunsuz çalışıyor bilgisayar.

Buyrun.
Ekran Alıntısı.JPG

Sizce işlemcide bi sıkıntı varmıdır. @MF

@MF Yardımcı olursanız sevinirim.

Durum nedir abi. @MF

@MF abi lütfen yardım et ramin suan tamamını kullanamıyorum. 64 bite geçmem lazım.

Abi lütfen bi el at şu işe @MF @Recep Baltaş

Lütfen yardım edin. @MF @Recep Baltaş

@MF abi su sorunu lütfen çözelim.

@MF

@Recep Baltaş abi yardım et

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı