Arkadaşlar merhaba, sistemimi 32 bitten 64 bite yükseltmek istiyorum, ama yükseltmeye çalıştığımda resimdeki hata çıkıyor. Sistemi USB bellekten başlatmayı denedim, setup başladıktan 4 saniye sonra bilgisayar yeniden başlıyor. Temiz kurulum yapmayı denedim. Hala aynı. (işlemcim 64 Bit tabanlı.) Windows orijinal.
Hocam bios menüsünden usb flash driveryi 1. sıraya alıp 2. sıraya ise HDD/SSD olarak ayarlayın
ve kayıt edip çıkın windows kurulum ekranı gelecektir temiz kurulum olarak 64 bit yapabilirsiniz.
Her bilgisayar F12 ile Bios menüsüne girmez F12 ye basınca Bios menüsü açılıyormu ? eğer açılıyorsa oradan BOOT menüsüne gireceksiniz. 1. sıraya USB 2. sıraya ise Harddisk/SSD hangisini kullanıyorsannız onu alacaksınız ve kayıt et çık diyeceksiniz. Eğer yeniden başlıyorsa büyük ihtimal 2. sırada HDD/SSD yok.
Eğer açılıyorsa oradan BOOT menüsüne gireceksiniz. 1. sıraya USB 2. sıraya ise Harddisk/SSD hangisini kullanıyorsannız onu alacaksınız ve kayıt et çık diyeceksiniz. Eğer yeniden başlıyorsa büyük ihtimal 2. sırada HDD/SSD yok.
Eğer açılıyorsa oradan Boot menüsüne gireceksiniz. 1. sıraya USB 2. sıraya ise Harddisk/SSD hangisini kullanıyorsannız onu alacaksınız ve kayıt et çık diyeceksiniz. Eğer yeniden başlıyorsa büyük ihtimal 2. sırada HDD/SSD yok.
Hocam bir de Del tuşu ile girmeyi deneyin. Boot menüsüne gelin 1. sıraya USB 2. sıraya ise HDD/SSD olarak seçin bu kadar basit bir şey.