Çözüldü Windows 10 64 Bit Yaparken "Bilgisayarınız düzgün başlatılamadı" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Uranhay

Kilopat
Sosyal Tayfı
Yer
Türkiye
Arkadaşlar, USB'ye yazdırdım ISO'yu. Çalıştırdım ama resimdeki gibi geliyor. Nasıl çözerim bunu? 32 bit olan bilgisayarımı 64 bit yapmaya çalışıyorum.

1559488644930.jpeg

Çözüm
Şunu deneyin, USB'yi takılıyken Boot yapmadan PC'nin açılmasını bekleyin, bir de USB takılı değilken PC'nin açılmasını bekleyin. İki durumdaki sonuçları söyleyin.

Sağ olun. Sorunu çözdüm. Bilgisayar başlarken yeniden başlatıldığı için hata veriyormuş. Ama direkt en baştan USB ile başlattığımda doğrudan USB ile başlattığı için hata vermedi.
Şunu deneyin, USB'yi takılıyken Boot yapmadan PC'nin açılmasını bekleyin, bir de USB takılı değilken PC'nin açılmasını bekleyin. İki durumdaki sonuçları söyleyin.

Sağ olun. Sorunu çözdüm. Bilgisayar başlarken yeniden başlatıldığı için hata veriyormuş. Ama direkt en baştan USB ile başlattığımda doğrudan USB ile başlattığı için hata vermedi.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı