Windows 10 64bit Ses Gelmeme Sorunu

Sorunun biosla alakalı olduğunu düşünmüyorum, sanırım ses sürücülerinin Windows 10'a uyumlu olmadığı görülüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceki işletim sistemin X64 bit ise ve sorun yok ise şimdiki sorunun işlemleri doğru yapıyorsan Windows 10 güncellemeleri ile çözülecektir.
Teşekkürler ben ilk olarak bilgisayarı Windows 7 32 bit'den Windows 10 32 bite güncelledim. Ardından temiz kurulum ile Windows 10 64 bit yaptım. Windows 10 32 bit iken ses geliyordu.

Teşekkürler ben ilk olarak bilgisayarı Windows 7 32 bit den Windows 10 32 bite güncelledim. Ardından temiz kurulum ile Windows 10 64 bit yaptım. Windows 10 32 bit ken ses geliyordu.

Ben de aynı işlemleri yaparak geçtim ve bende de ses gelmiyordu. Laptop kullandığım için bilgisayarın kendi hoparlöründen gelirken kulaklıktan gelmiyordu. Yani sizin de sorununuz ses portlarının çalışmaması büyük ihtimalle. Ben ses sürücümü güncelleyerek çözdüm.

Teşekkürler ben ilk olarak bilgisayarı Windows 7 32 bit'den Windows 10 32 bite güncelledim. Ardından temiz kurulum ile Windows 10 64 bit yaptım. Windows 10 32 bit iken ses geliyordu.
64 bit iken tekrar deneyin dual sistem kurup eğer onda da sorun var x64 ile alakalı bir durumdur.

Murat hocam Aida demişken merak ettiğim bir şey varda. Aida'da Directx 12 gözükürken dxdiag'da 11.2 olarak gözüküyor sizce bu normal mi ?

Aida'da Directx 12 gözükürken dxdiag'da 11.2 olarak gözüküyor
Bu işletim sisteminizin eski olduğunu gösterir. Aida64'de aygıtın DX12 gösteriyor dediğine göre ancak sistemin dx 11.2 kullanıyor. Yani Win 10 güncellemeleri ile bu durumu çözecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…