Windows 10 8 GB RAM 4 GB görünüyor

Marikx

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma epey süredir format atmadığım için Windows'un resmi sayfasından Media Creation Tool'u indirip ISO dosyasını bilgisayara yükledim. Daha sonra Rufus'la "16 GB" belleğe kurdum . Daha sonra Windows kurulum sayfasına geçtim ve kurulumları yaptım.

Sonuç itibarıyla Windows 10 açıldı, bilgisayar özellikler dedim. Önceden 8 GB olan RAM 4 olarak gözüktü. Bir önceki kullandığım Windows sürümü Education idi, format sırasında yüklediğim sürümse Pro'dur. Sistemde herhangi 64 veya 32 Bit değişikliği de yapmadım. Bilgisayarım önceden 64-Bit idi. Kurulum yaptığımda da 64 Bit olarak kurdum. Sorunun nedenini anlamıyorum, UEFI sistemine girdim. CPU bilgisinden Processors'a baktım, 4 yazıyordu lakin önceden 8'di. Windows bellek tanımlamadan olası sorunlara baktım, hiçbir hata çıkmadı. Anlamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı