Windows 10 8 GB RAM sistemde %47 RAM kullanımı nasıldır?

Silmek sanırım da onun yerine ne kurabilirim?
Malwarebytes tavsiye ederim, ama sistemde ve arkaplanda devamlı çalışacak şekilde kullanırsanız onunda bir anlamı olmaz.

Özet olarak sadece ihtiyaç halinde çalışabilecek siz istemeden arka planda çalışmayacak antivirüs programları tercih edin.

Bende defender devre dışı ve hiç bir antivirüs kullanmıyorum sonuç bu, windows 11 üstelik.
Ekran görüntüsü 2022-02-04 204722.png

Malwarebytes tavsiye ederim, ama sistemde ve arkaplanda devamlı çalışacak şekilde kullanırsanız onunda bir anlamı olmaz.

Özet olarak sadece ihtiyaç halinde çalışabilecek siz istemeden arka planda çalışmayacak antivirüs programları tercih edin.

Bende defender devre dışı ve hiç bir antivirüs kullanmıyorum sonuç bu, windows 11 üstelik.
Eki Görüntüle 1295321
Hım Malwarebytes arada bir taratmak için kullanıyorum. Avirayı silip Malwarebytes geçeyim o zaman.
@SerdarSS Avira'yı daha silmedim şuan böyle.
1643998018769.png

Son düzenleme:
@Kerm_e İşte sorun orada, sana komple hepsini sil at diyemem bu yüzden 😁 ama Malwarebytes zaten kuruluysa Avira'yı sil gitsin, hiçbir şey olmaz, RAM'in düşük. Daha sistem dostu alternatifler kullanmak her zaman senin faydana olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok Malwarebytes'ı ayda bir yüklüyorum. Tam tarama yapıyorum.
Kaspersky yükleyin,arkada çalışsın.Hem az kullanır hem de çok iyi bir A-V'dır,. **Şahsi görüşüm**
Arada MBAM ile tarama yaparsınız.

Revo Uninstaller

İle Avira ve uzantılarını bilgisayarınızdan kaldırırsınız.

@Kerm_e Malwarebytes arka planda da çalışıyor avira ve diğer antivirüsler gibi, bir dene istersen aradı farkı kendin gör beğenmezsen tekrar avira yada başka bir antivirüs kurarsın. Ram farkını gör en azından değiyor mu değmiyor mu.

@Kerm_e Malwarebytes arka planda da çalışıyor avira ve diğer antivirüsler gibi, bir dene istersen aradı farkı kendin gör beğenmezsen tekrar avira yada başka bir antivirüs kurarsın. Ram farkını gör en azından değiyor mu değmiyor mu.
Şimdi sildim Avira'yı Windows Defender geçtim. Bilgisayar rahatladı teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı