Windows 10 %95 RAM kullanımı Sorunu

watch dees

Kilopat
Daha fazla  
Windows 10 sistem boştayken 8gb ram'in 7.6lık bir kısmını kullanıyor.
Temiz kurulum işe yarar mı sizce ? Boş yere uğraşmak istemiyorum. Sorunun başka bi kaynağı olabilir mi acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs olabilir. Görev yöneticisindeki çalışan programları atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.
İlginç bir şekilde görev yöneticisi performans sekmesinde yada kaynak yöneticisinde belleği kullanan hiçbir program gözükmüyodu.
Bende kurtarma seçeneğinde sıfırladım windowsu şuanda değerler gayet normal boştayken.
Ama nedenini de halen anlamış değilim galiba virüstü dediğiniz gibi.

Aynı sorun bende de vardı. Bir kaç şey denememe rağmen geçici olarak çözüm oldu. Temiz kurulum ile hallettim. Şu an pc sorunsuz çalışıyor. İnternette virüs olabileceği haberleride var. Eğer virüse rastlayamazsanız tek çare temiz kurulum olacaktır.

İyi geceler arkadaşlar. Üzerinden zaman geçmesine rağmen sorunum hala devam ediyor. Fikir edinmeniz için bir bilgi de ekleyebilirim. Windows arama çubuğuna 'sorun gider' yazıp çıkan sekmede sorun giderme seçeneğine gelip 'aygıt yapılandır' seçeneğini tıklıyorum. Sorunların giderilebilmesi için sistemin yeniden başlatılması gerekli uyarısı geliyor. Sistemi yeniden başlattığımda hiç bir sorun kalmıyor. Fakat bir hafta sonra aynı sorun yeniden başlıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı