İkinci bir işletim sistemi aracılığıyla Windows 10 ISO dosyasından onarım yapabilirsiniz. Öncelikle ISO dosyasını bir CD veya USB bellek üzerinde boot edilebilir bir medya haline getirin. Daha sonra, başka bir işletim sistemi üzerinden bu boot edilebilir medya üzerinden bilgisayarınızı başlatın ve Windows 10 kurulumu başlatın.Elimde Windows 10 ISO dosyası var fakat flash belleğim yok.
İkinci işletim sistemim aracılığıyla ISO dosyası üzerinden onarım yapma şansım var mı acaba?
İkinci bir işletim sistemi aracılığıyla Windows 10 ISO dosyasından onarım yapabilirsiniz. Öncelikle ISO dosyasını bir CD veya USB bellek üzerinde boot edilebilir bir medya haline getirin. Daha sonra, başka bir işletim sistemi üzerinden bu boot edilebilir medya üzerinden bilgisayarınızı başlatın ve Windows 10 kurulumu başlatın.
İSO'yu USB veya DVD olmadan yazdırmayı tam bilmiyorum ama bir "sanal disk yazma" programlarını araştırın, veya 20-30 TL vererek DVD veya USB alın.Burada sıkıntılı olan durum bende ISO dosyasını yazabileceğim bir flash bellek ya da CD olmaması.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.