Çözüldü Windows 10 açılırken Bing yazısı çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

XMower7

Decapat
Arkadaşlar bilgisayarım açılırken sağ altta Bing yazısı çıkıyor. Bu bilgisayarı ilk aldığımızda yoktu. Yeni Windows 10 güncellemelerinden mi oluyor? Yoksa bilgisayarımda virüs mü var? Malwarebytes ile taradım ama bir şey çıkmadı. Cevaplarınızı bekliyorum..

Çözüm
Evet sorunumu mesajınızdan 10 dakika sonra çözdüm. Öncelikle sorunu olanlar arama kısmına kilit ekranı ayarları yazsın. Sonra arka planı resim seçin. Ondan sonra kilit ekranınızdaki "Eğlence bilgileri..." yazan bir yer var, onu da kapatın ve sorununuzu düzelecektir.
Ekran Görüntüsü (66).png

Bilgisayarım açılırken sağ altta çıkıyor Bing yazısı

Tedirgin olmayın. Bir virüs taraması yaptırın her ihtimale karşı. Link: Emsisoft | Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal
Bunu indirip tam tarama yaptırın.
Arkadaşlar bilgisayarım açılırken sağ altta Bing yazısı çıkıyor. Bu bilgisayarı ilk aldığımızda yoktu. Yeni Windows 10 güncellemelerinden mi oluyor? Yoksa bilgisayarımda virüs mü var? Malwarebytes ile taradım ama bir şey çıkmadı. Cevaplarınızı bekliyorum..
Malwarebytes testlerde pek iyi sonuç çıkarmadı malesef.

Evet sorunumu mesajınızdan 10 dakika sonra çözdüm. Öncelikle sorunu olanlar arama kısmına kilit ekranı ayarları yazsın. Sonra arka planı resim seçin. Ondan sonra kilit ekranınızdaki "Eğlence bilgileri..." yazan bir yer var, onu da kapatın ve sorununuzu düzelecektir.

Çözüm
Hocam bende virüs sanmıştım. Çözümü yazdığınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı