Windows 10 açılırken mavi ekran BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO

Daha fazla  
Bilgisayarımda bu sorunu daha önce de yaşamıştım. Tamirciye götürdüğümde SSD'nin arızalı olduğunu söyledi. Yeni bir SSD aldım ve sorun düzeldi. 2-3 ay sorun yaşamadan kullandım ancak bugün yine tekrar aynı hata. Bilgisayar açılırken mavi ekran veriyor restart atıyor yine mavi ekran veriyor, yani bilgisayara erişimim yok. Yine mi SSD bozuldu? SSD'yi düzgün kullandım veya bilgisayara yük bindirecek bir şey yapmadım.

Hata Kodu: BAD-System-Config-İNFO
Arkadaşlar bazı forumdaki arkadaşlar temiz kurulum yapın demiş format USB'sini takıyorum temiz kurulum ekranı geliyor "yükle" seçeneğine tıklayınca yine mavi ekran veriyor ve yine aynı hata kodunu veriyor.

Son düzenleme:
Dilerseniz sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsiniz. Olmazsa Windows USB'si ile otomatik onarım yapmayı denersiniz. O da olmazsa temiz kurulumu deneyin. Hiçbiri olmazsa da SSD'nin kontrolü adına SSD'yi aldığınız bilgisayarcıya götürebilirsiniz.

Dilerseniz sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsiniz. Olmazsa Windows USB'si ile otomatik onarım yapmayı denersiniz. O da olmazsa temiz kurulumu deneyin. Hiçbiri olmazsa da SSD'nin kontrolü adına SSD'yi aldığınız bilgisayarcıya götürebilirsiniz.

Hocam dediklerinizi yaparken de mavi ekran veriyor zaten sorun orada. USB'yi takıyorum format ekranı geliyor yükle seçeneğine tıkladığım an mavi ekran. Sistem geri yüklemeyi tamamladığı an bilgisayarı açarken yine mavi ekran. İnternetten sorunun RAM'le alakalı olacağı söylenmiş ama RAM'in hata kodu farklı zaten. Bu sorunu sistem düzgün başlatılamadığı için veriyormuş dolayısıyla bu da direk diski etkiliyor zaten sanırım yine diski bozdum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı