tarikfn14 Femtopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 5 22 Ocak 2025 #1 Windows 10 yüklü bilgisayarımı sıfırladım. Sonra açmaya çalıştığımda Gigabyte yazısı geliyor. Sonrasında ekran simsiyah olup kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2025
Windows 10 yüklü bilgisayarımı sıfırladım. Sonra açmaya çalıştığımda Gigabyte yazısı geliyor. Sonrasında ekran simsiyah olup kalıyor.
Akif Dal Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #2 Bilgisayarında kaç tane disk var? Artı 0 Eksi
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.517 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #3 Sıfırladım derken Windows ayarlarda bulunan ''bu bilgisayarı sıfırla'' yolu ile mi sıfırladınız yoksa temiz format mı attınız? Basit bir işlem olduğu için : Öncelikle BIOS ta bulunan "fast boot"u disabled yaparak deneyin. Son düzenleme: 22 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Sıfırladım derken Windows ayarlarda bulunan ''bu bilgisayarı sıfırla'' yolu ile mi sıfırladınız yoksa temiz format mı attınız? Basit bir işlem olduğu için : Öncelikle BIOS ta bulunan "fast boot"u disabled yaparak deneyin.
KS KS tarikfn14 Femtopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 5 22 Ocak 2025 #4 Akif Dal dedi: Bilgisayarında kaç tane disk var? Genişletmek için tıkla... 1 tane HDD dolob dedi: Sıfırladım derken Windows ayarlarda bulunan ''bu bilgisayarı sıfırla'' yolu ile mi sıfırladınız yoksa temiz format mı attınız? Basit bir işlem olduğu için : Öncelikle BIOS ta bulunan "fast boot"u disabled yaparak deneyin. Genişletmek için tıkla... windows un içinden sıfırladım anakart gigabyte dolob dedi: Sıfırladım derken Windows ayarlarda bulunan ''bu bilgisayarı sıfırla'' yolu ile mi sıfırladınız yoksa temiz format mı attınız? Basit bir işlem olduğu için : Öncelikle BIOS ta bulunan "fast boot"u disabled yaparak deneyin. Gigabyte yazısı Genişletmek için tıkla... dolob dedi: Sıfırladım derken Windows ayarlarda bulunan ''bu bilgisayarı sıfırla'' yolu ile mi sıfırladınız yoksa temiz format mı attınız? Basit bir işlem olduğu için : Öncelikle BIOS ta bulunan "fast boot"u disabled yaparak deneyin. Genişletmek için tıkla... gigabyte yazısı çıkıyor windows un açılırkenki o dönen dairesi çıkıyor sonra gidiyor siyah ekran yada kurtarma seçenekleri Son düzenleme: 22 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Akif Dal dedi: Bilgisayarında kaç tane disk var? Genişletmek için tıkla... 1 tane HDD dolob dedi: Sıfırladım derken Windows ayarlarda bulunan ''bu bilgisayarı sıfırla'' yolu ile mi sıfırladınız yoksa temiz format mı attınız? Basit bir işlem olduğu için : Öncelikle BIOS ta bulunan "fast boot"u disabled yaparak deneyin. Genişletmek için tıkla... windows un içinden sıfırladım anakart gigabyte dolob dedi: Sıfırladım derken Windows ayarlarda bulunan ''bu bilgisayarı sıfırla'' yolu ile mi sıfırladınız yoksa temiz format mı attınız? Basit bir işlem olduğu için : Öncelikle BIOS ta bulunan "fast boot"u disabled yaparak deneyin. Gigabyte yazısı Genişletmek için tıkla... dolob dedi: Sıfırladım derken Windows ayarlarda bulunan ''bu bilgisayarı sıfırla'' yolu ile mi sıfırladınız yoksa temiz format mı attınız? Basit bir işlem olduğu için : Öncelikle BIOS ta bulunan "fast boot"u disabled yaparak deneyin. Genişletmek için tıkla... gigabyte yazısı çıkıyor windows un açılırkenki o dönen dairesi çıkıyor sonra gidiyor siyah ekran yada kurtarma seçenekleri