Windows 10 açılırken siyah ekranda kalıyor

tarikfn14

Femtopat
Windows 10 yüklü bilgisayarımı sıfırladım. Sonra açmaya çalıştığımda Gigabyte yazısı geliyor. Sonrasında ekran simsiyah olup kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırladım derken Windows ayarlarda bulunan ''bu bilgisayarı sıfırla'' yolu ile mi sıfırladınız yoksa temiz format mı attınız?

Basit bir işlem olduğu için : Öncelikle BIOS ta bulunan "fast boot"u disabled yaparak deneyin.

Son düzenleme:
Bilgisayarında kaç tane disk var?

1 tane HDD

Sıfırladım derken Windows ayarlarda bulunan ''bu bilgisayarı sıfırla'' yolu ile mi sıfırladınız yoksa temiz format mı attınız?

Basit bir işlem olduğu için : Öncelikle BIOS ta bulunan "fast boot"u disabled yaparak deneyin.
windows un içinden sıfırladım
anakart gigabyte

Gigabyte yazısı​

gigabyte yazısı çıkıyor windows un açılırkenki o dönen dairesi çıkıyor sonra gidiyor siyah ekran yada kurtarma seçenekleri

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı