Windows 10 açılırken Windows 7 Professional seçeneği çıkıyor

Cizmelikedi

Hectopat
Arkadaşlar Windows 10 benim işletim sistemi acıyorum PC'yi Windows 10 başlatılıyor diyor acıyor daha sonra Windows işletim sistemi seç diyor Windows 7 Professional diyor Windows 10 Pro ile devam et diyorum siyah ekran çıkıyor mouse gözüküyor. Nasıl çözerim?

Mecbur format atmak zorundasınız :(

Windows başlatma ekranı gelmiyor direkt beni Windows başlatma yerine atiyor başlatırken orada da veriyor D /recovery/windowsre/winre.wim/system32/logfiles/srt/srttrail.txt bu hatayı veriyor yani orada yazıyor. Windows onarıcı başlatamadi diyor bu hata yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows başlatma ekranı gelmiyor direkt beni Windows başlatma yerine atiyor başlatırken orada da veriyor D /recovery/windowsre/winre.wim/system32/logfiles/srt/srttrail.txt bu hatayı veriyor yani orada yazıyor. Windows onarıcı başlatamadi diyor bu hata yazıyor.

En sevmediğim kelime "Format atmak zorundasınız." İşletim sistemi silinmiş büyük ihtimalle hocam.

Bende USB yok, ISO dosyası da yok. Ben mesela Windows 7 Ultimate yapacağım onun USB'sini mi lazım, nasıl yapacağım?

Onun USB'sini satmazlar bence. Eğer OTG destekli USB alırsanız onunla telefondan Windows ISO'su yazdırabilirsiniz.

Windows 10 USB 90TL:

Screenshot_20220306-200232.png

Amazon'dan bunu almak 55 TL:

Screenshot_20220306-200811.png

İsoyu telefondan yazdırırsınız olur biter. Boşa masraf etmeyin diye söylüyorum.

Windows 10 USB 90TL:

Eki Görüntüle 1324446

Amazon'dan bunu almak 55 TL:

Eki Görüntüle 1324455
ISO'yu telefondan yazdırırsınız olur biter. Boşa masraf etmeyin diye söylüyorum.

He yani USB almaya gerek yok mu telefondan bilgisayara format atabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı