Windows 10 açılış ekranında takılı kalıyor

Lousy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Konuda da belirttiğim üzere Windows açılırken Windows logosu geliyor ve orada takılı kalıyor. Aşağıdaki noktalar 3 kez dönüyor ve onlarda donup kalıyor. Format atmam gerekiyor diyerek format atmak için USB'ye gerekli olanları kurdum. Ve tekrar yine aynı görüntüyü alıyorum. Sorunu nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım arızası olabilir. HDD ya da SSD'nin sağlığını kontrol edin.

Şu anki SSD çıkartıp HDD taktım tekrar aynısı oluyor ve format atmak isterken otomatik onarıma hazırlanıyor yazıyor ve beyaz noktalar donup kalıyor klavye ve mouse ışıkları gidiyor.

Şu anki SSD çıkartıp HDD taktım tekrar aynısı oluyor ve format atmak isterken otomatik onarıma hazırlanıyor yazıyor ve beyaz noktalar donup kalıyor klavye ve mouse ışıkları gidiyor.
Bir sürü şeyden kaynaklanıyor olabilir. RAM'leri söküp tekrar takın, BIOS'u sıfırlamayı deneyin. Başka çözüm gelmiyor aklıma. Linux denemiş miydiniz?

Bir sürü şeyden kaynaklanıyor olabilir. RAM'leri söküp tekrar takın, BIOS'u sıfırlamayı deneyin. Başka çözüm gelmiyor aklıma. Linux denemiş miydiniz?

RAM'leri söktüm tekrar taktım BIOS nasıl sıfırlanır bilmiyorum ama BIOS pilini söküp tekrar taktım Linux da denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…