Windows 10 açılış ekranında takılı kalıyor

Lousy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Konuda da belirttiğim üzere Windows açılırken Windows logosu geliyor ve orada takılı kalıyor. Aşağıdaki noktalar 3 kez dönüyor ve onlarda donup kalıyor. Format atmam gerekiyor diyerek format atmak için USB'ye gerekli olanları kurdum. Ve tekrar yine aynı görüntüyü alıyorum. Sorunu nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi anladım. Sorun RAM'lerde olabilir çünkü dosyalar ilk başta RAM'lere kopyalanır. RAM'leri tek tek çıkarıp deneyin. Önce birini çıkarıp diğerini bırakın, sonra tekrar deneyin eğer sorun devam ediyorsa diğerini takın ve öncekini çıkarın sonra tekrar deneyin. RAM slotları da bozuk olabiliyor bazen, başlangıçta BIOS ekranında RAM miktarı gösteriliyor zaten orayı da kontrol edin.

Şimdi dediğiniz gibi yaptım ama tekrar aynı görüntüyü alıyorum.

Sistemde başka disk varsa ona kurulum yapabilir misiniz? Kurmaya çalıştığınız diskten şüpheleniyorum ben.

Başka disk var ama içi boş kurulum yapamıyorum hata veriyor

Başka çözüm üretemiyorum hocam. Çok sıkıntılı bir hata. Birden çok sebebi olabilir.

Windows 8.1 deneyeceğim bilgisayarcıma sordum Windows 10 kaldırmıyor olabilir dedi

Disk boot faılure, ınsert System dısk and press enter yazısı geliyor.

Windows kurulum ekranında disk gözüküyor mu? Gözüküyorsa ona kurulum yapın, işletim sistemi olmadığı için o hatayı veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı