Windows 10 açılış ekranında takılı kalıyor

Lousy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Konuda da belirttiğim üzere Windows açılırken Windows logosu geliyor ve orada takılı kalıyor. Aşağıdaki noktalar 3 kez dönüyor ve onlarda donup kalıyor. Format atmam gerekiyor diyerek format atmak için USB'ye gerekli olanları kurdum. Ve tekrar yine aynı görüntüyü alıyorum. Sorunu nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB'yi seçtikten sonra donuyor yani, anladım. BIOS sıfırlayıp deneyin, USB'yi farklı bir porta takın, mümkünse farklı bir USB deneyin.

BIOS’u şuan sıfırladım bu arada USB seçtikten sonra donmuyor normal SSD'den devam edincede donuyor

Geriye RAM kalıyor. RAM'ler bozuktur büyük ihtimalle. Sistem özellikleri neydi bu arada?

RAM'ler bozuk olsa görüntü hiç gelmez diye biliyorum

USB'yi seçtikten sonra donuyor yani, anladım. BIOS sıfırlayıp deneyin, USB'yi farklı bir porta takın, mümkünse farklı bir USB deneyin.

Bir de USB üzerindeki ışık ve klavye mousedeki ışıklar o dediğim yere gelince deaktif oluyor ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

Geriye RAM kalıyor. RAM'ler bozuktur büyük ihtimalle. Sistem özellikleri neydi bu arada?
Foxconn DDR2 Anakart
4 GB RAM (2+2)
ASUS HD6850 Ekran Kartı
SanDisk 120 GB SSD
320 GB HDD
Red rock 250W PSU

Şu an başka bir Windows 7 kurulu bir HDD aldım ve denedim ve bu da Windows başlatılıyor ekranında kaldı hiçbir şey olmuyor.

Son düzenleme:
BIOS’u şuan sıfırladım bu arada USB seçtikten sonra donmuyor normal SSD'den devam edincede donuyor

RAM'ler bozuk olsa görüntü hiç gelmez diye biliyorum

Bir de USB üzerindeki ışık ve klavye mousedeki ışıklar o dediğim yere gelince deaktif oluyor ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

Foxconn DDR2 Anakart
4 GB RAM (2+2)
ASUS HD6850 Ekran Kartı
SanDisk 120 GB SSD
320 GB HDD
Red rock 250W PSU

Şu an başka bir Windows 7 kurulu bir HDD aldım ve denedim ve bu da Windows başlatılıyor ekranında kaldı hiçbir şey olmuyor.
Başka bir RAM deneme şansınız var mı?

Bilemiyorum. İşlemci desem bilgisayar hiç açılmaz öyle, ekran kartı desem alakası bile yok, PSU desem yine hiçbir alakası yok. %95 RAM'lerden kaynaklanıyordur bence.

Tamamdır birazdan deneyeceğim umarım düzelir

Bilemiyorum. İşlemci desem bilgisayar hiç açılmaz öyle, ekran kartı desem alakası bile yok, PSU desem yine hiçbir alakası yok. %95 RAM'lerden kaynaklanıyordur bence.

Şu an denedim ve yine aynı görüntü geldi ne yapacağım

Son düzenleme:
Başka bir USB bellek ile dene, denemediysen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı