Çözüldü Windows 10 açılış logosunda takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gumduz

Attopat
Daha fazla  
Bu sorun çok ilginç. Ekran kartı hariç diğerler bileşenler başka kasadaydı ve sorun yoktu. Yeni kasaya taşıyınca sorun başladı. Sıfır SSD takıp denedim yine olmadı. Aynı Windows ile yüklediğim diğer bilgisayarda sorun yok. Yani güncelleme, donanım değiştirme, BIOS Update, format vs çözüm olmadı. İlginç bir durum.

Çözüm
Sorun çok ilginç bir şekilde çözüldü. Cevap ararken @Emir M. arkadaşın ki linki
tavsiye ettiği;

Hızlı başlatma özelliğini kapatın, kapatmak için;
1-başlat menüsüne sağ tıklayın ve güç seçeneklerine tıklayın.
2- sol taraftan 'güç düğmelerinin yapacaklarını seçin' menüsüne tıklayın.
3- 'şu anda kullanılamayan ayarları değiştir' düğmesini tıklayın.
4- açılan ekranda 'hızlı başlatmayı aç' seçeneğinin işaretini kaldırın ve 'değişiklikleri kaydet'i tıklayın.

Yöntemini denedim sorun çözüldü. Emin olmak için öbür bilgisayarı 9-10 defa yeniden başlattım. Hatta reset attım, açılırken gücünü kestim. Bilgisayar sorunsuz açıldı. İlginç olan diğer bilgisayarda bu işlemi yapmadım. Yani onda hızlı başlatma açık. İki bilgisayar, ikisi de masaüstü aynı formatlama fakat farklı durumlar.

Ekran kartını çıkarıp yeniden denediniz mi?

Denemedim çünkü daha önce o sistemle kullanmıştım. O zaman sorun yoktu.

GPT veya MBR sorunu olabiliri mi? (fikir vermek için belirttim.)
Büyük ihtimal ile BIOS fabrika ayarlarını çevirdin ya da kendisi güvenlik önlemi için ayarları sıfırladı ya da pil seviyesi düşük olduğu için sıfırladı.

Sorun çok ilginç bir şekilde çözüldü. Cevap ararken @Emir M. arkadaşın ki linki
tavsiye ettiği;

Hızlı başlatma özelliğini kapatın, kapatmak için;
1-başlat menüsüne sağ tıklayın ve güç seçeneklerine tıklayın.
2- sol taraftan 'güç düğmelerinin yapacaklarını seçin' menüsüne tıklayın.
3- 'şu anda kullanılamayan ayarları değiştir' düğmesini tıklayın.
4- açılan ekranda 'hızlı başlatmayı aç' seçeneğinin işaretini kaldırın ve 'değişiklikleri kaydet'i tıklayın.

Yöntemini denedim sorun çözüldü. Emin olmak için öbür bilgisayarı 9-10 defa yeniden başlattım. Hatta reset attım, açılırken gücünü kestim. Bilgisayar sorunsuz açıldı. İlginç olan diğer bilgisayarda bu işlemi yapmadım. Yani onda hızlı başlatma açık. İki bilgisayar, ikisi de masaüstü aynı formatlama fakat farklı durumlar.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…