Windows 10 açılış logosundan sonra No Signal hatası

• Konuyu başlatan xlai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.616

xlai

Hectopat
Daha fazla  
İlkkez böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Ekran kartı GT 220 kullanıyorum. Ekran kartı Windows logosuna geldikten 4-5 saniye sonra monitor kapanıyor ve no-signal geliyor. Ne kendini rebootluyor ne bir şey geliyor. Kasa çalışmaya devam ediyor. Güvenli modda açmayı denedim. Açıldı dxdiag'dan GT 220 göründü. Bana göre sistemsel bir hata gibi görünüyor ama normal başlangıçta neden açılmıyor çözümleri var mıdır?

• PSU 300 W
  • 4GB DDR3 RAM
  • i3 2K 3.1GHZ
  • 500GB HDD
  • Nvidia Geforce GT 220 1GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli modda ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp bu sürümü yükleyin:

Drivers | GeForce

Açıldı dxdiag'dan GT 220 göründü.
GT 220 görünebilir ama bu çalıştığı anlamına gelmez. Güvenli modda ekran kartı sürücüsü devre dışı kalır.

Güvenli modda ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp bu sürümü yükleyin:

Drivers | GeForce

GT 220 görünebilir ama bu çalıştığı anlamına gelmez. Güvenli modda ekran kartı sürücüsü devre dışı kalır.

Dediklerinizi harfiylen yaptım fakat, güvenli modda nvidia sürücüsünü kuramadım Visual Studio C++ benzeri bir hata yüzünden kuramadım. normal modda kurdum. benim ekran kartın heralde çipin'de sorunda olabilir. yeniden başlattıgımda 28741190_2009286989292562_149358080_n.jpg oluştu. Isı problemindende kaynaklanıyor olabilir ama soğukken bile acılmıyordu. / No-Signal çözüldü sanki. bi tek bu noktalar kaldı nasıl düzenleyebilirim?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı