Windows 10 açılış şifremi unuttum

Yanlış hatırlamıyorsam, OPHCRACK'ı USB içindeki Linux ile kullanarak görebiliyordun.

Nasıl yani? Windows kurulum ekranında sizden Hotmail istiyor.

Hocam ben zamanında şifreyi gösteren bir program yazmıştım cdye. PC'yi cdden bootlayınca şifreyi gösteriyordu. Araştırın derim.

O zaman başlayın temiz kurulum ve kendi e-postanızı girin.

Zorunlu değil bende sadece oyun oynadığım için önemsemedim.

Format atacağım ama merak ettiğim bir konu var bazı anakartlar format atmadan Windows şifresi soruyor, ASUS TUF B550 istiyor mu?

Bekleyin. Bilgisayarınızı kapatın ve açarken yeniden kapatın(boot ederken) bu işlemi 2 defa yapın. Daha sonra önünüze kurtarma menüsü gelecektir. Buradan geri yüklemeye basın. Dosya seçim ekranı açılacaktır. C:\windows\system32 üzerindeki utilman.exe dosyasının adını utilman1.exe olarak ve CMD'nin dosya ismini utilman olarak değişin. Bilgisayarınızı kapatıp açın. Oturum açma ekranı gelince erişebilirlik tuşuna basın. CMD açılacak. Bu komutu girin: Net user <kullanıcı adınız> * enterleyin. Yeni şifre isteyecektir. Belirledikten sonra oturumunuzu açın.

Bunu dener misiniz?

Böyle programlara güvenmiyorum.

Şifre istiyor o kısımda artık yoksa önceden yapıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…