Windows 10 açılışı nasıl hızlandırılır?

Allah Allah, neden öyle oldu ki? Ben bunu laptopta yaptım, 30'dan 0'a çektim sorun olmadı, açılış hızlandı. Ayrıca PC'ye de yaptım, orada da otomatik olarak 5'di 0'a çektim. Sorunun için üzüldüm, inşallah ciddi bir şey değildir. Ayrıca o sorun için YouTube'a göz attım, aynı durumu geçen haftalarda PC de yaşamıştım. 2-3 kez resetledikten sonra kendi kendine düzelmişti. Ama bu sorunun 30'dan 0'a çekme yüzünden olduğunu sanmıyorum. Ondan sorun olsaydı zaten bu bad_system hatasını önceden de görmüş olan PC çökerdi.

Bilmiyorum daha sonra internetten bulduğum birkaç cmD koduyla çözüldü zaten.

Bilgisayar-özellikler-gelişmis sistem ayarlari-gelişmiş-başlangiç ve kurtarma-ayarlar-""işletim sistemlerinin gosterme suresi "" kismina gelip orada yazan 30 veya 5 sayisini 0 olarak duzelt. Aylardir benim laptop yavas aciliyordu. Sorunun HDD de oldugunu dusunuyordum. Virus taramasindan tut guncellemelere kadar her şeyi yaptim, duzelmedi. En son adini unuttugum bir adamin videosu sayesinde bu ayari buldum ve bende otomatik olarak 30 saniyeye ayarli olan şeyi 0 yaptim ve artik eskiye gore cok daha hizli aciliyor.

Dediğin şeyi uyguladım, ayrıca Görev Yöneticisi'nden de başlangıçta çalışan birkaç uygulamayı devre dışı bıraktım, normalde 40 saniye üzeri beklerken artık 10 sn falan sürüyor. Tavsiyen için sağ ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı