Windows 10 açılışta donuyor

Scpweppes

Hectopat
Bilgisayar açılınca donuyor yalnızca Mouse'u hareket ettirebiliyorum ancak tıklama yapamıyorum ve aşırı şekilde donmalar yaşanıyor. Bir şeye tıklayamadığım için güvenli modda başlatamıyorum, içinde Windows kurulu olan USB de mevcut değil. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme var mı diye kontrol edin, dün bende de oldu, güncelleme yapınca geçti.

Aynı problemi bende ve eminim ki yüzlerce insan da yaşıyor. Şimdi format atıyorum. Yine klasik bir Windows güncelleme faciası.
Formattan başka bi yolu yok mu ya en azından güvenli mod falan girebilsem belki bir şeyler yapıcam bilgisayar kullanılamaz durumda şu an.

Formattan başka bi yolu yok mu ya en azından güvenli mod falan girebilsem belki bir şeyler yapıcam bilgisayar kullanılamaz durumda şu an.
Ben uğraşmak istemediğimden formatladım fakat sistemi geri yükleme gibi seçenekler mevcut.

Ben uğraşmak istemediğimden formatladım fakat sistemi geri yükleme gibi seçenekler mevcut.
Sistem geri yükleme denedim hata verdi, güncelleştirmeleri kaldırmayı denedim işe yaramadı, tekrar sistem geri yükleme deniyorum farkı bir tarihe. Bu da olmazsa format atıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…