Mustafa Akçakaya
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Bilgisayarımı evde olmadığım için 3 gün boyunca babam kullandı. Eve geldiğimde PC'yi açtım ve açılırken anakart (MSİ) logosu gelmesi gerekirken beyaz ekran geldi sonra Windows amblemi saçma sapan şekilde karşıma çıktı. (Dikdörtgen ve tanınamayacak bir biçimde) 5 sn. sonra ekranın sağ alt köşesinden başlayarak ekran pixel pixel beyazlamaya başladı. Açıldıktan sonra PC'de aşırı bir yavaşlama olduğunu hissettim. BitDefender ve Malwarebytes programları ile taratıp, bulduğu dosyaları temizlettim. Yavaşlama düzeldi ama açılıştaki sorun hala var. Advanced System Care ile bilgisayarı taratıp, bulduğu hataları vb. şeyleri düzelttirdim.BIOS'a girmeyi denedim. Her zamanki gibi açılırken delete tuşuna bastım ekran lacivert-siyah karışımı bir renk oldu. Monitör çalışıyor ama BIOS'a giremiyor. Nasıl düzeltebilirim ? Windows'u sıfırlamayı denedim. Sıfırlarken yeniden başlattığında pc açılmadı. Reset attım ve açıldığında bu hatayı verdi.
Bulutlanma dediğim olay buna benziyor. Ekranın sağ alt köşesinden başlayarak beyazlamaya başlıyor ve 5-10 sn. Sonra normal biçimde windows açılıyor.
+
Bulutlanma dediğim olay buna benziyor. Ekranın sağ alt köşesinden başlayarak beyazlamaya başlıyor ve 5-10 sn. Sonra normal biçimde windows açılıyor.
+