Abuzerx1 Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2020 #11 Ersin Erkal dedi: İşlemci anakart uyumsuzluğu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... ama işlemci entegre bu kasa değil laptop
Ersin Erkal dedi: İşlemci anakart uyumsuzluğu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... ama işlemci entegre bu kasa değil laptop
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2020 #12 Laptoplarda da işlemci pinli ve kitlemeli yapıdadır, sökülebilir.
Abuzerx1 Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2020 #13 Ersin Erkal dedi: Laptoplarda da işlemci pinli ve kitlemeli yapıdadır, sökülebilir. Genişletmek için tıkla... işte bende öyle değil işlemci direk entegre çıkmıyor öyle laptoplar var ama benim ki entegre
Ersin Erkal dedi: Laptoplarda da işlemci pinli ve kitlemeli yapıdadır, sökülebilir. Genişletmek için tıkla... işte bende öyle değil işlemci direk entegre çıkmıyor öyle laptoplar var ama benim ki entegre
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #14 Laptop'unun tam adını yazar mısın?
Abuzerx1 Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2020 #15 Ersin Erkal dedi: Laptop'unun tam adını yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Grundig GNB15i
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #16 PC'yi kapat, ESC tuşuna basılı tutarken Power tuşuna bas, oklar yardımıyla SCU yu seç, ENTER a bas. Boot sekmesinden Boot type seçeneğini LEGACY yap. Kaydet ve çık.
PC'yi kapat, ESC tuşuna basılı tutarken Power tuşuna bas, oklar yardımıyla SCU yu seç, ENTER a bas. Boot sekmesinden Boot type seçeneğini LEGACY yap. Kaydet ve çık.
waieNNN Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 913 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Donanım 2 Mayıs 2020 #17 7.80 GHz nasıl oluyor ya? Bilen biri açıklayabilir mi lütfen çok merak ettim.
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #18 waieNNN dedi: 7.80 GHz nasıl oluyor ya? Bilen biri açıklayabilir mi lütfen çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... Yanlış gösteriyor, muhtemelen fabrikasyon hatası.
waieNNN dedi: 7.80 GHz nasıl oluyor ya? Bilen biri açıklayabilir mi lütfen çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... Yanlış gösteriyor, muhtemelen fabrikasyon hatası.
Abuzerx1 Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2020 #19 Ersin Erkal dedi: Yanlış gösteriyor, muhtemelen fabrikasyon hatası. Genişletmek için tıkla... O nasıl düzeliyor peki? waieNNN dedi: 7.80 GHz nasıl oluyor ya? Bilen biri açıklayabilir mi lütfen çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... Onu bende bilmiyorrum aldığımdan beri böyle.
Ersin Erkal dedi: Yanlış gösteriyor, muhtemelen fabrikasyon hatası. Genişletmek için tıkla... O nasıl düzeliyor peki? waieNNN dedi: 7.80 GHz nasıl oluyor ya? Bilen biri açıklayabilir mi lütfen çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... Onu bende bilmiyorrum aldığımdan beri böyle.