Windows 10 açılışta yavaş olma sorunu

the pixies

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dün w8.1'den w10'a temiz kurum ile geçiş yaptım. Sürücülerin hepsi yüklenmiş durumdaydı yani bilgisayarda bir sorun yok fakat açılış w8.1'e göre çok yavaş. W8.1 iken 12-15 saniye arasında açılırken şimdi neredeyse 1 dakikada açılıyor bilgisayar. Programların çalışması ve performans açısından bir sıkıntı yok sadece açılış yavaş. Sizce w8.1 bilgisayarın orijinal haline geri döneyim mi ? Bu yavaş açılma bilgisayara zarar verebilir mi ? Bilgisayarın üstünde "Windows 10 ile uyumludur" yazısı da var ama kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O yola baktım zaten hızlı başlatma aktifti. Bilgisayarda herşey güncel fakat yine de w8.1e göre yavaş açılıyor hala anlamış değilim.

Araştırmalarıma göre birçok modeli mevcut. Harddiskiniz belki de 5400 RPM olduğu için geç açılıyordur. Onun dışında yardımcı olabileceğim bir yöntem bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı