C Cenk0101 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 48 13 Nisan 2020 #1 Windows 10 laptopumda açılırken siyah ekranda duruyor, açılmıyor. bu yüzden her açılışta düğmeye basıp açmam gerekiyor, ne yapmalıyım acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2020
Windows 10 laptopumda açılırken siyah ekranda duruyor, açılmıyor. bu yüzden her açılışta düğmeye basıp açmam gerekiyor, ne yapmalıyım acaba?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.322 Çözümler 98 13 Nisan 2020 #2 Temiz kurulum yapabilirsin. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Temiz kurulum yapabilirsin. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS C Cenk0101 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 48 13 Nisan 2020 #3 CillianMurphy dedi: Temiz kurulum yapabilirsin. Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yeniden kurulum yapınca kesin düzelecekmi? Şuan içinde single langugage var deneyeceğim umarım düzelir. Artı 0 Eksi
CillianMurphy dedi: Temiz kurulum yapabilirsin. Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yeniden kurulum yapınca kesin düzelecekmi? Şuan içinde single langugage var deneyeceğim umarım düzelir.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.322 Çözümler 98 13 Nisan 2020 #4 Evet, donanımsal bir problem yoksa, temiz kurulum sorununu çözer. Artı 0 Eksi
KS KS C Cenk0101 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 48 14 Nisan 2020 #5 Şey donanımsal demişken ben laptopumu 5 yıldır hiç içini açıp temizlemedim bazen Bi şey izlerken falan ekran donuyor ama mouse drop yiye yiye hareket ediyor sonra düğmeden kapayıp açmak zorunda kalıyorum bence içini bir temizlemem lazım sizce? Artı 0 Eksi
Şey donanımsal demişken ben laptopumu 5 yıldır hiç içini açıp temizlemedim bazen Bi şey izlerken falan ekran donuyor ama mouse drop yiye yiye hareket ediyor sonra düğmeden kapayıp açmak zorunda kalıyorum bence içini bir temizlemem lazım sizce?