Windows 10 açılmıyor

Yer
EV
Arkadaşlar, biraz önce açtığım konuda sistem geri yüklemeye çalıştığımı yazmıştım.

Az önce bitti. 2 saat 5 dakika sürdü.

Yeniden başladı ve mavi ekran hatası verdi.

Yeniden başladı ve otomatik onarıma hazırlanıyor.
Tanılama yapılıyor.

Onarımlar deneniyor.
Onarım başarısız.
Yine mavi ekran.

Ve şimdi bilgisayarı açtığımda onarılamadı diyor. Karşıma kapat ve gelişmiş seçenekler çıkıyor.

Gelişmiş seçeneklerde Windows'u sıfırla, güncelleştirmeleri kaldır, sistem geri yükleme ve bildiğiniz bir iki seçenek daha çıkıyor.

İlk olarak hangisini denemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, biraz önce açtığım konuda sistem geri yüklemeye çalıştığımı yazmıştım.

Az önce bitti. 2 saat 5 dakika sürdü.

Yeniden başladı ve mavi ekran hatası verdi.

Yeniden başladı ve otomatik onarıma hazırlanıyor.
Tanılama yapılıyor.

Onarımlar deneniyor.
Onarım başarısız.
Yine mavi ekran.

Ve şimdi bilgisayarı açtığımda onarılamadı diyor. Karşıma kapat ve gelişmiş seçenekler çıkıyor.

Gelişmiş seçeneklerde Windows'u sıfırla, güncelleştirmeleri kaldır, sistem geri yükleme ve bildiğiniz bir iki seçenek daha çıkıyor.

İlk olarak hangisini denemeliyim?
Diskiniz bozulmuş olabilir, bu yüzden veri kaybı olduysa Windows da bozulmuş olabilir. Herhangi bir veri kaybolmasından korkmuyorsaniz format usbsi ile temiz format atmanızı tavsiye ederim.

Diskiniz bozulmuş olabilir, bu yüzden veri kaybı olduysa Windows da bozulmuş olabilir. Herhangi bir veri kaybolmasından korkmuyorsaniz format USB'si ile temiz format atmanızı tavsiye ederim.

Hocam biliyorum uzun süreden sonra yazdım ama aynı sorun bende de var.

Bilgisayar ilk açıldığında fotoraftaki hatayı veriyor. Ondan sonra BIOS'a girdiğimde tarih ve saat bayağı eskiyi gösteriyordu bende BIOS pili bitmiştir diye BIOS pilini değiştirdim ama yine aynı hatayı verdi ve BIOS'a baktım yine saat eskiyi gösteriyordu yeniden başlattım ve yine aynı hatayı verdi ondan sonra bir daha yeniden başlattığımda bilgisayarınız otomatik onarıma hazırlanıyor deyip bilgisayarınız onarılamadı diyor yine arkadaşın dediği gibi birkaç seçenek çıkıyor.
Lütfen yardımcı olun.

Kullandığınız Windows'un ISO'sunu USB'den boot edip Onarım yapmayı deneyebilirsiniz o da olmazsa tek çare maalesef format.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı