Windows 10 ağ ismi değişiyor

The Batman

Decipat
Yer
Gotham
Son 1 aydır Windows'u sıfırladığımdan beri kendi kendine ağ değiştiriyor. En son Ağ 3'tü. Bugün açtım Ağ 4 olmuş. Virüs mü var acaba? Windows Defender ve Kaspersky ile taradım bir şey çıkmadı.

aa.png

Bende aynı sorunu yaşıyorum konu açacaktım bu konuyu gördüm.

Eskiden belirlenen ağ ismi gözükürdü yaklaşık 1 aydır gözükmüyor Ağ yazıyor ve numaralar her açışta değişiyor. Bazen PC'yi açtığımda sağ sütunda "Bu PC aynı ağdaki cihazlar tarafından bulunabilsin mi" gibisinden soruyor. Sorun nedir?

Ekran Alıntısı.PNG
ı

Bende aynı sorunu yaşıyorum konu açacaktım bu konuyu gördüm.

Eskiden belirlenen ağ ismi gözükürdü yaklaşık 1 aydır gözükmüyor ağ yazıyor ve numaralar her açışta değişiyor. Bazen PC'yi açtığımda sağ sütunda "bu PC aynı ağdaki cihazlar tarafından bulunabilsin mi" gibisinden soruyor. Sorun nedir?

Eki Görüntüle 689518ı.

Modem her resetlendiğinde oluyor.

Modem her resetlendiğinde oluyor.
Olayı yanlış anladınız beyler sorun sayıların değişmesi değil ağ isminin doğru gözükmemesi.

Mesela evimizdeki ağ ismini Technopat olarak ayarladım, telimden bağlanınca Technopat ağına bağlandığımı gösterirken PC’de daha önce gösterirken şimdi göstermemeye başladı.

Bununla birlikte PC’yi açınca aynı ağdakilerin bu PC’yi bulsun mu diye sormaya başladı,evet diyorum sonraki günler yine soruyor. Daha önce böyle sorunlar yoktu.

Maalesef hala çözüm bulamadım. Yabancı kaynaklardan araştırsak bulurum belki de ama ingilizcem yok. Türk kullanıcıların bu konuda ne olup bittiğinden fikri yok özellikle bu forumda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı