Windows 10 AHCI Kurulum Yapma Sorunu

Kadiroaou

Megapat
Daha fazla  
Merhaba WD black marka HDD kullanıyorum Win7, Win8-8.1, Win10 hep AHCI modda format attım kullandım taki win10 yıldönümü güncellemesine kadar Win10 son sürümde AHCI modda format bile atılmıyor ama ide modda atılıyor çalışıyor. Başka HDD denedim AHCI modda gayet güzel çalıştı ama bu WD marka HDD AHCI'de bütürlü kurulum yapmıyor bende acaba güncelleme yaparsam düzelir mi felan aklımdan geçirdim sizlere danışmak istedim HDD güncelleniyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
HD Tune ile tarattım sorun yok zaten sorun olsaydı İDE olarakta format atmazdı veya WIN10 diğer yapılarda AHCI olarak format atmazdı diye düşünüyorum.ne olduysa WIN10 1607 yapıda sorun oldu.verdiğin linkteki ISO dosyasını indirdim onunla format attım aynı sonuç cıktı . WIN8 de denedim bugun AHCI modda sorunsuz çalıştı WIN10 bi önceki yapıda denedim sorunsuz çalıştı. neden 1607 yapıda AHCI de çalışmıyor çıldırcam :) güncellersek HDD yi düzelirmi?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı