Windows 10 alan olmadığı için sıfırlanamıyor

pwleredal

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
2 GB
İşlemci
Intel Atom
Bilgisayarımda yer çok az olduğu için bir sıfırlayayım da yer açılsın dedim. Sıfırlamak istediğimde bilgisayarınızda belli bir miktar yer açmanız gerek yazıyor. O kadar yeri de sıfırlamam pek mümkün değil çünkü bilgisayarda bir tane uygulama bile yok Chrome dışında. Çok bilgisayar kullanan bilgisayardan anlayan birisi değilimdir, o yüzden ne yapacağımı şaşırdım. Zaten bilgisayarın depolaması toplam 32 GB. Aşağı yukarı 3,5 GB boş alanım var şu anda. Ama bilgisayarda hiçbir şey kurulu değil. Depolama ayarlarından içeriğe baktığımda işler daha da ilginçleşiyor. Uygulamalar ve oyunlar 12 GB kaplıyor olarak gözüküyor giriyorum uygulamalar maksimum 500 MB falan kaplıyor. O da bilgisayarın Microsoft'un kendi uygulamaları zaten. CCleaner yükleyerek alan açmaya çalıştım fakat sadece 600 MB yer açabildim. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz nedir? Temiz kurulum yapabilirsiniz. Yedek alırsanız sıkıntı olmaz.

Bu biraz sıkıntılı. Yardımcı olmaya çalışayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı ekrana geldim kurtarma anahtarı falan sordu onları da girdim fakat sonuç aynı. 1, 24 GB boş alan açmalısınız hatası veriyor. Formattan ziyade size şunu soracağım; bildiğiniz etkili alan açma yöntemi var mı? Tek gereken 1-1, 5 GB civarı alan açmak. Bunu yaparsam zaten sıfırlayabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

C: Diskine sağ tık yapıp özellikler kısmına tıklayın orada disk temizleme var ondan yararlanabilirsiniz işe yarar geçici dosyalar ve tüm seçenekleri tikleyin.

C: Diskine sağ tık yapıp özellikler kısmına tıklayın orada disk temizleme var ondan yararlanabilirsiniz işe yarar geçici dosyalar ve tüm seçenekleri tikleyin.

Dediğinizi yaptım fakat açtığı yer 4 MB gibi bir şey oldu. Aslında bende bir USB cihazı vardı flash bellek ona dosyalarımı falan atıp yer açabilir miyim öyle bir şey var mı?

Dediğinizi yaptım fakat açtığı yer 4 MB gibi bir şey oldu. Aslında bende bir USB cihazı vardı flash bellek ona dosyalarımı falan atıp yer açabilir miyim öyle bir şey var mı?

Evet olur neden olmasın attığını sonra Shift+delete yapıp sil sistemden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…