Windows 10'da parola sıfırlanamıyor

Mehmet_077

Femtopat
Daha fazla  
Windows 10 kullanıyorum. Parolamdan eminim ama yanlış diyor. Parola sıfırlamama yardım edin. Çaresizim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğinizi başka bir yerden daha duydum ama hesabım Microsoft'a kayıtlı değil sanırım çünkü öyle bir seçenek çıkmıyor.

Peki o zaman.
1) parola yazma kısmının sağ altında kapatma tuşu var oraya basın.
2) yeniden başlat tuşuna basıcaksınız ama basmadan önce Shift tuşuna basılı tutup öyle yeniden başlat seçeğine basın.
3) onarım sekmesine geleceksiniz oradan bilgisayarımı sıfırla kısmına gelin.
4) bilgilerimi koru veya dosyalarımı saklayıp sıfırla olması lazım.
Bu şekilde kurtulabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buna bakın hocam

Format flashını kendim yazabilir
Peki o zaman.
1) parola yazma kısmının sağ altında kapatma tuşu var oraya basın.
2) yeniden başlat tuşuna basıcaksınız ama basmadan önce Shift tuşuna basılı tutup öyle yeniden başlat seçeğine basın.
3) onarım sekmesine geleceksiniz oradan bilgisayarımı sıfırla kısmına gelin.
4) bilgilerimi koru veya dosyalarımı saklayıp sıfırla olması lazım.
Bu şekilde kurtulabilirsiniz.
Teşekkürler eğer format flashı ile olmazsa bu yöntemi deniyeceğim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
buna bakın hocam

Hocam bu videodaki adımları takip ederek format flashı hazırlayabilir miyim?

Son düzenleme:
evet kurabilrisiniz inince rufusa kurun direk

@eymen.dll Hocam son bi yardımınıza ihtiyacım var şifre yerinde uzun çabalar sonucunda komut yerini açtım. Daha sonrasında kullanıcıları göster kodunu yazdım. Benim kullanıcı adım çıkmıyor onun yerine karışık harflerle yazılmış bir kullanıcı ismi çıkıyor. O kullanıcı ismini yazıp parola değiştir dedim değiştirdim ve bilgisayarı yeniden başlatım. Parola yanlış diyor ne yapmam lazım kendi kullanıcı ismimin çıkması için

evet kurabilrisiniz inince rufusa kurun direk

@eymen.dll Hocam çok teşekkür ederim Allah ne dileğiniz varsa kabul etsin beni çok büyük bir dertten kurtardınız.
Saygılarla...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı