- Makaleler
- 5
Hocam daha bilgili biri baksa daha iyi olacak.Hocam Allah için bir yerden konuşup şunu halletmemiz lazım Allah için
Oyunlar falan umrumda değil.
Hocam daha bilgili biri baksa daha iyi olacak.Hocam Allah için bir yerden konuşup şunu halletmemiz lazım Allah için
Oyunlar falan umrumda değil.
Hocam ben şimdi hatırladım windows kurulu SSD'mde fotoğraflar yoktu. Fotoğraflar harici diskteydi yani sıfırlamamda bir sakınca yok ama buradan nasıl sıfırlayacağım.Hocam daha bilgili biri baksa daha iyi olacak.
Buradan sıfırlayamazsınız flaşa ihtiyacınız var.Hocam ben şimdi hatırladım windows kurulu SSD'mde fotoğraflar yoktu. Fotoğraflar harici diskteydi yani sıfırlamamda bir sakınca yok ama buradan nasıl sıfırlayacağım.
Şöyle CD'ler var hocam.Buradan sıfırlayamazsınız flaşa ihtiyacınız var.
Sürücü hocam bunlar işimize yaramaz.Şöyle CD'ler var hocam.
Sıfırlamak değil de bootmanagerı tamir edebilirdik eğer disk hala yaşıyorsa.Adata SU650 var. Son nefesini vermiş gibiSıfırlamak gibi bir durum yok çünkü işletim sistemi başlatılamıyor. Windows flash belleği hazırlayıp format atmalısın.
Hocam ama bugüne kadar hiçbirşey yoktu ve iki gün önce HDD Sentinel uygulamasından baktığımda herşeyi %100'dü.Adata SU650 var. Son nefesini vermiş gibiSıfırlamak gibi bir durum yok çünkü işletim sistemi başlatılamıyor. Windows flash belleği hazırlayıp format atmalısın.
Hocam yaşadığına eminim şuan hala BIOS'dayım ne yapmam gerek?Sürücü hocam bunlar işimize yaramaz.
Kullandığınız sürüme ait Windows CDsi ya da flaşı olmalı.
Ve SSDniz kötü bir model muhtemelen diskiniz bozulduğu için bunlar oldu.
Sıfırlamak değil de bootmanagerı tamir edebilirdik eğer disk hala yaşıyorsa
Hocam ama bugüne kadar hiçbir şey yoktu ve iki gün önce HDD Sentinel uygulamasından baktığımda her şeyi %100'dü.
Hoca
Hocam yaşadığına eminim şu an hala BIOS'dayım ne yapmam gerek?
Hocam Windows kurulu diskim yok, bu SSD'ye nasıl Windows kuracağım? Şaka gibi ya daha dün açıp oyun oynadım Windows 10 kurulu SSD, bugün nasıl işletim sistemini bozuyor anlamıyorum..Önce Windows kurun ya da Windows olan bir disk takıp disk bölümlerinden SSD'nin ekran görüntüsünü atın.
Diskiniz ultra dandik hocam bunun dışı yaşanmaz bir şey değil bu. Olabiliyor.Hocam Windows kurulu diskim yok, bu SSD'ye nasıl Windows kuracağım? Şaka gibi ya daha dün açıp oyun oynadım Windows 10 kurulu SSD, bugün nasıl işletim sistemini bozuyor anlamıyorum..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.