Windows 10 Anahtarı ile Windows 8.1 Etkinleșir mi?

78501

Kilopat
Makaleler
5
Aklımda Windows 8.1'e geçme gibi bir düșünce var. Soru bașlıktan da anlașılıyor. Eğer etkinleșiyorsa bir adet Windows 10 anahtarı satın alacağım. Yoksa mecburen Windows 8.1 için 30 TL vermek zorunda mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7, 8 ve 8.1 anahtarı ile Windows 10'u etkinleştirebilirsiniz. Ama tam tersi mümkün değil. Windows 8.1'i kullanma için Windows 8.1 ürün anahtarına ihtiyacınız var.

Eğer imzanızda yazan bilgisayarı kullanıyorsanız dahili Windows 8 anahtarı ile gelmesi gerekiyor diye biliyorum? Tabii Windows 7 de olabilir, emin değilim. O anahtar ile Windows 10'u etkinleştirebilirsiniz.

Aklımda Windows 8.1'e geçme gibi bir düșünce var. Soru bașlıktan da anlașılıyor. Eğer etkinleșiyorsa bir adet Windows 10 anahtarı satın alacağım. Yoksa mecburen Windows 8.1 için 30 TL vermek zorunda mıyım?
8.1 için parayı vermeyin. Ucuz lisanslar satılıyor ama tavsiyem DurmaPlay'den Windows 10 lisansı satın almanızdır. Eski bir işletim sistemine para verilmesine olumlu bakmıyorum.
NOT: İlla 8.1 kullanacaksanız 8.1 lisansına para vereceksiniz diye biliyorum.

Son düzenleme:
Windows 10 orijinal kullanıyorum halihazırda zaten. Windows 8.1 performansını denemek istiyordum bir de. Eğer beğenirsem satın alacaktım. Peki Windows 7 anahtarı ile etkinleştirme anahtarı ile Windows 8.1 etkinleştirebilir miyim ?
Ekleme: Windows 8.1 Pro aldım diyelim. Düz Windows 8.1 (SL felan değil, düz Windows 8.1) etkinleştirebiliyor muyuz onla ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı