Windows 10 Anahtarından Microsoft Hesabına Ulaşılır mı?

rocker_cilekes

Hectopat
Arkadaşlar internette ünlü bir alışveriş sitesinden Windows 10 Pro 64 bit ürün anahtarı aldım. (15 TL) İlk başta etkinleştirilemedi hatası aldım. Satıcı PC'yi kapatıp açmamı söyledi yaptım ve etkinleştirilmiş gördüm ama Windows, Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi yazıyor. Şundan korkmaya başladım acaba bu arkadaşın hesabıyla mı aktifleştirdim Wndows'u? Yani bu arkadaş bu dijital lisans ile benim outlook gelen kutumu ve PC'deki bütün program ve işlemlerimi vs. görebilir mi? Ben microsoft hesabımıda bağlamıştım Windows'u kurduğumda bir sorun yaşar mıyım? 15 TL önemli değil. Yeterki hesap hacklenmesin.

Kendi hesabınızla etkinleştirilmiştir muhtemelen. Kullanıcı hesaplarınızda sizin hesaplarınız dışında bir hesap yoksa onun bir önemi yok. Senin işlemlerini ve mailini göremez.
Çok sağolun rahatladım biraz. Başka bir hesap kurcaladım baya bir ama göremedim sanırım sıkıntı yok eyvallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar internette ünlü bir alışveriş sitesinden Windows 10 Pro 64 bit ürün anahtarı aldım. (15 TL) İlk başta etkinleştirilemedi hatası aldım. Satıcı PC'yi kapatıp açmamı söyledi yaptım ve etkinleştirilmiş gördüm ama Windows, Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi yazıyor. Şundan korkmaya başladım acaba bu arkadaşın hesabıyla mı aktifleştirdim Wndows'u? Yani bu arkadaş bu dijital lisans ile benim outlook gelen kutumu ve PC'deki bütün program ve işlemlerimi vs. görebilir mi? Ben microsoft hesabımıda bağlamıştım Windows'u kurduğumda bir sorun yaşar mıyım? 15 TL önemli değil. Yeterki hesap hacklenmesin.
Nereden aldınız link verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı