Windows 10 aniden donuyor

Merhaba arkadaşlar imzamdaki sistemi yeni topladım ve sistemi sorunsuz bir şekilde açtım. Sonra içine oyunlarımı yükledim oyunları açıp oynarken bazen PC donuyor. Hiçbir şeye tepki vermiyor. CTRL+alt+del yapınca düzeliyor herhangı bir FPS drop falan olmuyor. Sorun nedendir? Ben bayağı araştırdım bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar imzamdaki sistemi yeni topladım ve sistemi sorunsuz bir şekilde açtım. Sonra içine oyunlarımı yükledim oyunları açıp oynarken bazen PC donuyor. Hiçbir şeye tepki vermiyor. CTRL+alt+del yapınca düzeliyor herhangı bir FPS drop falan olmuyor. Sorun nedendir? Ben bayağı araştırdım bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ani droplar(özellikle oyunlarda ki bende böyle oluyor yakın zamanda ramin birini çıkarttım eksik olunca bunu yaşadım) Ram kaynaklı olabiliyor. Yani dual channel dediğimiz olay. Büyük ihtimalle sorunu budur. Ayrıca sisteme kurulum sonrası fazla yüklenme ve güncellemelerinin tamamını eksiksiz al.

Güncellemeler açık mı ?

Windows update bitirsin işlerini sıkıntı çözmez ise ram takviyesinde bulunun ancak 8gb de olsa ram öyle etmemesi gerekir sistem iyi çünkü en azından ben yaşamıyorum bunu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı